Maastricht magazine >
skincare

Mini-vakantie bij Iinn op de Singel

Mini-vakantie bij Iinn op de Singel
Artikel begint onder de advertentie

Mijn dochter en ik doen aan mini-vakanties. Dat zijn quality-time uitjes waarbij we heel veel aandacht voor onszelf hebben. Zoals samen naar de pedicure. En zo lagen we allebei op een bedje bij beautysalon Iinn Amsterdam. Het begin van een heerlijke samen dag. Zij aan de blauwe tenen. Ik een oranje chic.

Schermafbeelding 2016-07-16 om 14.47.58

Wat is Iinn

Ze opende een half jaar geleden aan de Singel. Daarvoor was de kapper en beautysalon op de Spuistraat gelegen. Iinn is een flagshipstore van Aveda. Hier vind je sustainable beauty. Muts die ik ben, ben ik het merk van de nagellakjes vergeten. Maar zelfs die zijn zo groen als het maar kan. Ik loop regelmatig langs Iinn en nu wilde ik het zelf ook eens beleven. ErIINN dus!

Waarom je naar Iinn wil

Voor een haar-doe van Belinda en Erwin plus team. Voor een gezichtsbehandeling, manicure of pedicure. Zelf ben ik alleen al fan omdat een pedicure een waar ontspan momentje is. Liggend op een bedje een tijdschrift lezen, je social media administratie bijwerken of in slaap vallen. En in dat laatste geval dan wakker worden met vrolijk gelakte tenen. Allemaal prima blij, maar vooral de te lekkere koffietjes maken dat ik terugkom. Heb mijn tenen zelfs een extra cappuccinootje langer laten drogen.

Iinn Aveda pedicure

Scroll naar beneden voor winkelinformatie over Iinn.

Aveda kapper Amsterdam

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *