Maastricht magazine >

 
beauty

Uspa hand- en voetcrème effectief

Uspa hand- en voetcrème effectief

Ik spotte de tube bij mijn kapper. De winterkloven in mijn handen hunkerden naar een lik crème. Zelf aangesproken door het design van de tube Healing Hands van Uspa. Healing Hands is een Hand & Foot Cream met Echinacea. Een geur die zonder woorden de filosofie van het merk uitdraagt. Zoals Uspa het zelf omschrijft: ‘Our philosophy at Uspa is to ensure that our products use the optimal combination of herbal and scientific technology resulting in the highest level of sophistication and functionality.’

Al meteen na de eerste smeerbeurt ervaar ik de functionaliteit die het merk claimt. Mijn kapper zegt dat het snelle intrekken een veel gehoorde kwaliteit is. Zelf vind ik echter dat Healing Hands de snelheid van L’Occitane niet haalt. Toch besluit ik de Crème Mains van L’Occitane te verwisselen voor Healing Hands van Uspa. En dat is nogal wat. Want ik ben L’Occitane al jaren trouw en nam voor het merk zelfs afscheid van de handcrème van La Mer. Waarom? De aromatische kwaliteit van Uspa doet wonderen. De crème maakt mijn handen zijdezacht, lijkt langdurig werkzaam en op natuurlijke wijze bestanddelen aan mijn huid toe te voegen. En ik ben niet de enige. Wanneer ik de crème tijdens de borrel bij vrienden op tafel tover, heeft Uspa er wederom enkele fans bij. 

Of ik L’Occitane dan definitief heb afgeschreven? Nee, ook die tube kan ik nog steeds adviseren. Maar ik geloof wel dat mijn handen toe waren aan de textuur en beschermende laag van Uspa Hand & Foot Cream.

Het Australische merk biedt een complete lijn van haar- en huidverzorgingsproducten, voor man en vrouw. Allen makkelijk in het gebruik en effectief. Met oog voor balans tussen body en mind. Je vindt het Australische merk onder andere bij mijn kapper en bij mijn favo Spa The William. Een complete lijst van verkooppunten vind je op de Nederlandse website van Uspa.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *