Maastricht magazine >
beautyskincare

Voor én na: behandeling ZO Medical

Voor én na: behandeling ZO Medical

Eind 2015 ging ik de uitdaging met de producten van Zein Obagi aan. Drie maanden smeren uit flesjes, tubetjes en pompflacons. Gevolgd door een chemische peeling (helluph). Dit is mijn voor én na ervaring met ZO Medical.

Artikel begint onder de advertentie

‘Jeetje, jij aan de botox?’

Als ik na enkele maanden (ja, veel te lang geleden) mijn liefste, middelbareschooltijd vriendinnetje zie, begroet ze me met: ‘Jeetje, jij aan de botox?’ Later die avond vraagt ze of ze ook aan Zein Obagi wil. Die vraag heeft ze volgens mij al aan het begin van de avond met haar begroeting beantwoord.

Beauty review over voor én na

Dit blogje bevestigt wat ik al wist. Ik ben niet van de beauty reviews. Ik heb te weinig met make-upjes en ik vind het bloot voelen om foto’s van voor én na te delen. Maar beloofd is beloofd.

‘Wil ik ook aan aan ZO Medical?’

Het middelbareschool vriendinnetje is niet de enige die me de afgelopen maanden heeft gevraagd of ze ook aan de producten van Zein Obagi wil. Tja… Zelf heb ik afgelopen maanden complimenten ontvangen. Ook de foto’s van voor én na bewijzen dat de kuur werkt. Bovendien dacht het vriendinnetje dat ik aan de botox was. Hoe gaaf dat de producten kennelijk zo’n resultaat opleveren?! En dat nog voor ik de chemische peeling had gedaan. Anderzijds zijn er ook genoeg mensen die hebben gezien wat ik heb moeten doorstaan. Schilfers als sneeuw op mijn trui. En dan heb ik het nog niet over de vellen na de chemische peeling.

3-Step Stimulation Peel

Al tijdens de eerste drie maanden blijkt dat ik zeer heftig op de producten reageer. Twee vriendinnetjes die ondertussen ook in de weer zijn met de producten gaat het makkelijker af. Omdat je de 3-Step peeling niet zonder voorbehandeling kunt doen, besluit ik deze toch te ondergaan. Nu ik eenmaal zo ver ben, ga ik all the way! Ook nu reageer ik heftig, zeer heftig. Dit in tegenstelling tot mijn verwachting en de reviews die ik op internet lees. Maar wow, het blijkt de kers op de taart!

Wat is het voor én na resultaat?

Toen ik aan de kuur begon, heb ik me een paar keer afgevraagd waarom. De kuur is immers een aanrader om af te rekenen met pigmentvlekken, grove poriën en overtollige talgproductie. Drie kwaaltjes waar ik weinig last van heb. Maar de kuur en de peeling hebben bewezen dat Zein Obagi meer in zijn mars heeft. Niet alleen is mijn huid egaler, ook ontwaar ik een radiant glow die zorgt voor complimenten (nog even en ik voel me Kim Kardashian). Daarnaast heeft de kuur mijn rimpels aangepakt.

Conclusie voor én na: het is geen DIY-kuur

Of jij ook aan de ZO Medical wil? Ik zeg: ‘Ja!’ Maar wel met een grote mits. Dat is als je bereid bent om het protocol te volgen en het nodige te doorstaan! Wel belangrijk dat je er niet een DIY-kuur van maakt. Je wilt dit onder begeleiding doen. Het zijn serieuze producten, maar ze leveren dan ook serieus resultaat. Dank je wel Kliniek aan de Maas. Jullie betrokkenheid tijdens de kuur geweldig! Zonder jullie had ik bovendien waarschijnlijk die peeling niet gedaan, dank voor het zetje in de rug!

Klik hier om meer te lezen over Zein Obagi en de diensten van Kliniek aan de Maas in Maastricht.

Foto’s: No make-up (behalve en likje mascara) en no photoshop.

Eerdere posts over Zein Obagi

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *