Maastricht magazine >
beautyhair

Wil ik thuis ook: de New York DryBar

Wil ik thuis ook: de New York DryBar

Van die dingen uit het buitenland die je ook thuis hebben wil. Zoals een nagelsalon op elke hoek. Ook de DryBar is ondertussen niet meer uit het Amerikaanse straatbeeld weg te denken. Top concept. Niet langer afhankelijk van die ene kapper die jou begrijpt. Just pick jouw coupe from the hair menu.

De DryBar telt ondertussen bijna 50 vestigingen in de States. Daarvan zo’n 15 in Manhattan. Bij de DryBar stylen ze jouw haar. Niks geen schaar of kleurtje. Föhnen is wat ze doen en daar willen ze de beste in zijn. Een concept dat werkt. Want in welke haarbar je ook aanschuift, ze begrijpen wat je wil. Ze hebben het föhnen gestandaardiseerd. Niet langer afhankelijk van die ene kapper die jou kent en je begrijpt. Hier kies je uit het lookbook één van de coupes, zoals Mai Tai of Manhattan. Zin in een dosis ontspanning? Dan krijg je er voor een extra 10 dollar een hoofdmassage bij.

En nu is het enkel nog wachten… Totdat een Nederlandse ondernemer dit concept oppakt. Nooit meer op afspraak mijn haar in de krul. Kwestie van binnenlopen, aanschuiven, keuze maken van het haarmenu en klaar ben je. Als je haar maar goed zit!

Schermafbeelding 2015-11-03 om 12.23.17

PS Benthe: de beauty op de foto boven heeft me geholpen om het lookbook per ongeluk in mijn handtas (die van Milan) mee naar huis te nemen (echt goed gedaan, think you like)

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *