Maastricht magazine >
beautyskincare

Wishlist: Rodin olio lusso behandeling

Wishlist: Rodin olio lusso behandeling

Linda Rodin is een stijlicoon. Te zien in campagnes van merken zoals J.Crew en The Kooples. Ze is het levende bewijs dat botox niet nodig is om te rijpen. De Rodin face oil wereldberoemd.

Schermafbeelding 2015-05-24 om 11.21.28

Ik hou net als Linda Rodin niet van al dat getut en gedoe. Keep it simple. Dat ook één van de redenen dat ik enthousiast ben over het 20 minuten concept van Dermalogica. Dol als ik ben op nieuwe dingen beleven, nieuwsgierig naar de Rodin-experience, kan ik een flesje van de magsiche Rodin olio lusso face oil olie online shoppen op Net à Porter of voor de volledige sensatie gaan. Die laatste zet ik op mijn wishlist.

Wat me aanspreekt is de eenvoud, het gemak, van het product. Drop of oil in de ochtend en in de avond op je gezicht en klaar ben je. Kijk, daar hou ik van. En die behandeling van anderhalf uur in Hotel de L’Europe waarbij je met olie wordt overgoten, die sluit mooi aan bij mijn voornemen om dit jaar vaker een beauty-behandeling te ondergaan.

Foto boven van i-d.vice.com. Kijk hier voor meer informatie over Rodin olio lusso face oil. Rodin behandeling boeken? Dat doe je bij het Skins Institute van Hotel de l’Europe in Amsterdam.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *