Maastricht magazine >
beauty

Yves Saint Laurent manicure couture

Yves Saint Laurent manicure couture

De laatste keer dat ik tweekleurige nagels had, was na een ongelukkige ervaring met mijn tennisracket. Zeer apart, maar pijnlijk. Tweekleurige nagels zijn nu ook pijnloos mogelijk. Met een beetje hulp van het beautyteam van Yves Saint Laurent maak jij prachtige tweekleurige nagels. Bye bye enkelkleurige nagels. Hello dubbelkleurige nagels.

Oké, het vergt wat concentratie, maar het resultaat is er dan ook helemaal naar. Yves Saint Laurent laat ons een volledig andere nagellaktechniek zien: de moderne vorm van French manicure. Gelijktijdig met deze techniek wordt de nieuwe Yves Saint Laurent manicure couture lijn gepresenteerd. De collectie bestaat uit vier miniatuur nagellakduo’s in de meest opvallende kleurencombinaties. Belle de Jour (indigo en turquoise), Belle de Nuit (rijk donkerpaars met glimmend goud), Y-Cone (traditioneel roze met wit of Rive Gauche (warm kersrode met oranje-rood).

Artikel begint onder de advertentie

De bedoeling is dat je de glanzende kleuren draagt op de French manicure manier. Hoe fijn? Deze look is praktisch en haalbaar door een uniek waaiervormig borsteltje dat de lak evenredig verdeelt op de nagel voor een naadloze afwerking.

Vanaf september bij Parfumerie Louise in Amsterdam verkrijgbaar.

 

YSL03

 

YSL013

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *