Maastricht magazine >
beauty

Zomerse smokey eyes

Zomerse smokey eyes

Smokey eyes zijn natuurlijk dé manier om de aandacht op je ogen te vestigen. De donkere variant is al veel toegepast, maar voor de zomer is het juist leuk om je ogen wat lichter op te maken. Denk aan smokey eyes in goudtinten of in een knalkleur.

Smokey eyes maken is niet eenvoudig, maar met een goede kwast, een zacht oogpotlood en mooi oogschaduwpalet is de kans groot dat je een oogopslag creëert waar niemand omheen kan. Odi Kunkels van Mignonne Parfumerie geeft hierbij het advies de kwast ietwat vochtiger te maken waarmee je het ooglid dept, zodat de kleur nog intenser wordt.

Kleuren die je doen denken aan een blauwe hemel, brandende zon en een fijn zandstrand. Mignonne Parfumerie heeft zo’n prachtige, kleurrijke oogmake-up collectie.

Artikel begint onder de advertentie

Een goede mascara, een mooie kleur op je lippen met een bijpassende kleur lak op je nagels van Chanel, Guerlain of Shiseido. Deze maken je make-up helemaal af. Odi en haar beautyteam creëren samen met jou graag de perfecte zomerlook. Daarnaast slaag je hier ook voor de juiste benodigdheden als kwast en wimperkrultang.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *