Maastricht magazine >
beautyskincare

Zoooo! Ga jij aan de botox?

Het is ZOver. Nee niet de botox, wel aan de skinproducten van ZO. Cosmetisch arts Camiel Zeijen van Kliniek aan de Maas attendeerde me al eerder op de huidverbeteringsproducten van Zein Obagi. Ik ben er klaar voor! Nou ja, ZOiets als klaar.

Artikel begint onder de advertentie

Aging te lijf

Het is geen nieuws dat ik niet van de botox ben. Niet dat ik nooit aan de botox of de fillers ga, maar mijn rimpels zijn me voor nu nog veel te lief. Dan heb ik eerder zin in een ooglidcorrectie, hoewel ik ook die nog even uitstel. Maar ik kan de botox dan wel afzweren, ondertussen zie ik mijn huid agen. Niet voor niets nam ik me begin dit jaar voor om iets extra’s te doen. Met mijn 45e in het vooruitzicht, is dit het moment.

Als rimpel liefhebber vind ik dit al een ding

Al voor de zomer koos ik, mede dankzij het enthousiasme van een vriendinnetje, voor de huidverbeteringsproducten van dermatoloog Zein Obagi. Kun je wel vinden dat ‘externe’ producten niet eng zijn, maar als rimpel liefhebber vind ik dit al een ding.

Schermafbeelding 2015-09-24 om 12.47.46

Niet onbelangrijk: cosmetisch arts Camiel Zeijlen is een fijn mens

5 stappen thuisgebruik Zein Obagi

De producten van ZO gaan de huidveroudering te lijf. Hoewel er aanvullende praktijkbehandelingen zijn, is de lijn gericht op thuisgebruik. Drs. Zeijen waarschuwt me. Ik zou niet de eerste zijn die voor eeuwig aan de producten verslaafd is. Iets dat ik me niet kan voorstellen als ik de rits producten zie die hij mij adviseert. Maar als hij het opsplitst in dag en nacht, lijkt het best mee te vallen. Bovendien zijn er een aantal producten die je op beide momenten gebruikt. Als tip geeft hij mee dat ik de eerste 2 producten onder de douche gebruik. Stap 1 is het reinigen. Essentieel om te zorgen dat de producten hun werk kunnen doen. Bij stap 2 staat activeren centraal. In mijn geval een scrub en tonic. Stap 3 is gericht op het stimuleren van de huid. Stap 4 kalmeert en voedt om vervlgens bij stap 5 te beschermen. In mijn geval worden het 8 producten, waaronder een zonnebrandcrème en oogcrème.

Schermafbeelding 2015-09-24 om 12.43.50

Breakfast met Zein Obagi: mijn ochtendritueel

Schermafbeelding 2015-09-24 om 12.43.14

A nightcap of huidverbetering: voor het slapen gaan


‘Er bestaan geen ingewikkelde producten, enkel luie vrouwen’

Ik hoor de stem van een vriendinnetje: ‘Er bestaan geen ingewikkelde producten, enkel luie vrouwen.’ En eigenlijk? Had ik me niet voorgenomen om regelmatig te scrubben? En smeer ik die oogcrème niet toch al dagelijks op? En nu gebruik ik toch ook een dag- en nachtcrème? Opeens lijkt het allemaal wel mee te vallen. Lui laat ik me niet noemen!

Schermafbeelding 2015-09-24 om 12.37.10

Hoezo luie vrouwen? Enkel een kwestie van de lijst volgen. Dat kan ik zelfs!

Foto ‘voor’ en ‘na’ mijn leven met Zein Obagi

Bij Kliniek aan de Maas hebben ze een ‘voor’ foto gemaakt en over 3 maanden volgt een ‘na’ foto. Foto’s om op LovestoHave.com te delen, maar zeker ook omdat ik zelf nieuwsgierig ben naar het daadwerkelijke resultaat. Zal Camiel gelijk krijgen? Zal ik het voor de rest van mijn leven met Zein Obagi doen…?! Misschien laat ik zelfs al eerder iets weten. Onderdeel van het protocol is dat ik na een maand even binnenwip, zodat ze mijn huid nauwlettend kunnen monitoren.

Schermafbeelding 2015-09-24 om 12.36.44

Wat de huidverbeteringsproducten van ZO Skin Health en ZO Medical met je huid doen

Ook zin om de structuur van je huid te verbeteren? Check de website van Kliniek aan de Maas voor meer informatie over de producten van ZO en overige behandelingen.

Zie ook

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *