Maastricht magazine >

Lucardi

Artikel begint onder de advertentie

Wil je er helemaal bij lopen volgens de laatste sieraden en horloges trends? Dan moet je bij Lucardi juwelier zijn. Gelukkig hebben zij een landelijke dekking waardoor er altijd wel een winkel bij jou in de buurt zit. Geen zin om de deur uit te gaan? Ook dat is geen probleem want Lucardi heeft ook een eigen webshop. De sieraden zijn hip & trendy en dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Lucardi is anders dan andere juweliers. De winkels van Lucardi nodigen je uit om naar binnen te lopen en zijn zo gemaakt dat je zelf rustig rond kunt kijken. Alles is overzichtelijk gepresenteerd in vitrines en uiteraard zijn er ook verkoopmedewerkers aanwezig om u te helpen bij het maken van een keus.

Geschiedenis

Lucardi werd opgericht in 1988 en heette toen nog Luigi Lucardi. Sinds de nieuwe formule in 2002 heeft Lucardi de inmiddels wel bekende kleur paars gekregen. Het bedrijf is in 2006 overgenomen door Klockgrossisten i Norden AB, sinds 2011 Axcent of Scandinavia genaamd. Een bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Upplands Vasby in Zweden zit.

Collectie

Zoals eerder genoemd is Lucardi hip en trendy en zij verkopen dan ook de allerlaatste trends. Wil je liever wat klassiekers is dat geen probleem; ook deze zijn hier nog altijd te koop. Er zijn sieraden te vinden in onder andere goud, zilver en staal en in verschillende merken als bijvoorbeeld Esprit en Casio. Ben je op zoek naar een cadeau, voor een kind of volwassene, een man of een vrouw, dan ben je hier op het juiste adres.

De volgende winkels voeren Lucardi ()

14