Maastricht magazine >
fashionmusthaves

1.229 euro kassa met platform sandalen

1.229 euro kassa met platform sandalen

Niets makkelijker dan in de uitverkoop geld verdienen. Een online shopje bij Net à Porter levert al snel 1.229 euro op. En dat enkel op platform sandalen. Jasjes, t-shirts en jurken in de uitverkoop heb ik nog niet eens bekeken. Wie denkt dat uitverkoop shoppen achter de mode aan huppelen betekent, komt bedrogen uit. In de uitverkoop shop je de hipste items. Zoals die te hebben platform sandalen. Vorig jaar kwamen ze op het toneel en deze zomer nemen ze het applaus in ontvangst. Geld verdienen? Nu kopen in de uitverkoop!

Artikel begint onder de advertentie

515 euro in the pocket met Miu Miu

Neem die met kristal belegde hakken van Miu Miu. Afgelopen collectie met satijn (op de foto boven rechts). Deze zomer van satijn naar een uitvoering in suede. Ook met de kristallen steentjes is iets geschoven en met het enkelbandje gespeeld. Maar alsof jij over 5 jaar nog weet welke je nu precies had. En dat is exact waarom die in de uitverkoop minstens zo goed is als de platform hak uit de nieuwe spring-summer 2016 collectie. Door voor de rechter schoen te gaan, spaar je 515 euro. En die kun je natuurlijk meteen investeren in nog een paar platform hakken.

Met een museumstuk je inloopkast opfleuren

Platform Miu Miu Redvalentino

Ik vind die paars-rode Miu Miu’s te gek. Een museumstuk om je inloopkast op te fleuren. Voor mij blijft het daar ook bij. Want ondanks dat de schoen best een wandeling aankan, vind ik met mijn 1.81 meter een hak van bijna 14 centimeter te! En dat is ook meteen waarom die rechter van Red Valentino afvalt. Zou jij voor de statement platform hak van Red Valentino kiezen (op foto rechts) in plaats van het Miu Miu ontwerp (op foto links), bespaar je maar liefst 304 euro. Kijk zo gaat het snel. Zo kan er nog wel een paar killer platforms bij.

Zoek de verschillen met Gucci

Platform Gucci

Hoewel ik niet zo van het bitje ben, is deze platform van Gucci een klassieker. Niet voor niets zien we ‘m dan ook nu weer terug. Dit keer met een goudkleurig bitje en een iets dunnere hak. Tja, tuurlijk zit er verschil tussen de nieuwe Gucci (links) en het model uit de eerdere collectie (rechts). Zelf kan ik echter drie redenen verzinnen om voor de linkere te gaan. Maar laten dat er nu precies net zoveel zijn als om voor rechts te kiezen… Het is dus maar net hoe je het bekijkt. En als jij het ook zo ziet, dan fluister ik je graag in dat je met die rechter maar liefst 178 euro bespaart.

The classic platform hak

Platform Miu Miu Paul Andrew

Tja, een laatste van Miu Miu dan. Die linker Miu Miu is waar ik afgelopen jaar verliefd op werd, althans de voorloper van dit model. Die heb ik online niet in de uitverkoop kunnen spotten, maar zeker een goed alternatief gevonden: de bruine platform hak sandaal van Paul Andrew (je weet wel, die schoenenontwerper die sinds kort iedere vrouw het hoofd gek maakt). En wat je hiermee bespaart? 232 euro. En wees nu maar verstandig, zet die maar op de bank. Er komt immers altijd wel weer een paar killer platform heels voorbij!

In totaal zijn de vier linker schoenen samen 2.525 euro. Door in plaats van plateau hakken zomer 2016 voor eerdere collectie te kiezen (de hakken rechts op de foto), bespaar je maar liefst 1.229 euro. Dat is dus meer dan de helft!

Bovenstaande schoenen zijn van Net à Porter. Klik hier als je een paar plateau hakken wil en tevens wilt sparen. Ga jij ondanks beter weten in toch voor de zomercollectie 2016? Klik dan hier voor heel veel centimeter hoge platform blijheid.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *