Maastricht magazine >
fashiontips

3x shop-do: LaDress, Stijl en VIP night

3x shop-do: LaDress, Stijl en VIP night

Het regent feestjes en events in modeland. De ene na de andere uitnodiging komt binnen. Dit is mijn selectie van de 3 leukste fashion events deze week: sample sale bij LaDress, de legendarische uitverkoop bij het Scandinavische mode-imperium Stijl en een VIP Night bij Stylesuite.

Artikel begint onder de advertentie

Sample sale LaDress van donderdag 26 tot en met zondag 29 november

Het is de eerste sample sale ooit die LaDress organiseert. LaDress deelt: ‘De belangrijkste dingen om te weten zijn dat we zowel LaDress als LaDress Girls styles aanbieden. Van maat XXS tot en met maat XXL en van maat 110/116 tot en met maat 170/176. De kortingen lopen op tot 70% en naast jurkjes van het eerste uur vind je er ook jurkjes van de laatste collectie. Zeker de moeite waard dus! De sample sale is overigens ‘live’, in het WFC in Amsterdam.’ Klik hier voor meer informatie.

Schermafbeelding 2015-11-24 om 07.56.01

Doorvraag leert dat de huidige collectie, waaronder de blauwe blouse Brigitte, geen onderdeel van de sample sale uitmaakt. Dus dit keer ook geen modellen scoren die nog moeten verschijnen. Het gaat om modellen tot en met de laatste, niet de huidige, collectie. Voordeel ten opzichte van reguliere sample sales is dat de verkoopwaar in alle maten verkrijgbaar is en zich dus niet tot kleine showroom of catwalk maten beperkt.


Vul je walk-in-closet met 30 tot 50% korting bij Stijl in Maastricht

We love Stijl. Het absolute Scandinavische fashion walhalla van Nederland. Stijl Maastricht, Stijl Wyck en Stijl Men zijn wereldberoemd in eigen land. En as vrijdag gaat het weer los. Ondertussen net zo legendarisch als de uitverkoop van Mayke in Oisterwijk. Hét aboslute moment om je kledingkast te vullen met de fijnste Scandinavische stukken met heel veel korting.

Schermafbeelding 2015-11-24 om 07.59.48

Chantalle van Stijl deelt dagelijks een look op Facebook: items om vrijdag met heel veel korting te scoren


VIP Night op 25 november bij Stylesuite

Net als Stijl gelegen in het hippe Wyck. Ik was de vorige keer van de partij (en schreef een blog over het feestje). Ik dronk er bubbels en werd verliefd op een jas van Joseph. Tevens een te fijne Nanushka jurk-top-ding in the pocket. Woendagavond kun je wederom bubbels drinken en DJ klanken vangen bij Stylesuite. Dan gaat de winkel wederom los. Goede zet van Michael, want het pand is 100% party proof.

Schermafbeelding 2015-11-24 om 08.12.39

Ik was erbij: de VIP Night bij Stylesuite en woensdag de 25e is de avond all yours


Verder bladeren

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *