Maastricht magazine >

Stijl Maastricht

Artikel begint onder de advertentie

Sinds 1 maart 2017 is Stijl Maastricht gesloten. Sinds april vind je hier een vestiging van Noir. Het is de eerste winkel van Noir in het centrum van Maastricht. Klik hier voor een blogje met volop informatie over deze betaalbare, rebelse winkel met Scandinavische, Nederlandse en Franse merken vol vrouwelijke stoerheid.

Voorheen was op de locatie waar zich nu Noir bevind,t een winkel van Stijl gevestigd. Onderstaande informatie betreft de voormalige winkel en wordt weldra aangepast. Ook de merken krijgen aansluitend een update.

Stijl Maastricht is de winkel waarmee het allemaal begon. De eerste van de drie vestigingen in Maastricht. Deze winkel Achter het Vleeshuis, tegenover de zij-uitgang van de Bijenkorf, biedt goede en betaalbare basics, maar ook die net anders outfit voor dat ene feestje. Wat Stijl Maastricht bijzonder maakt is de mix van merken. No-nonsense labels uit Scandinavië zoals Minimum en Mads Nørgaard hangen naast fijne mode van Nederlandse bodem. De medewerkers zien de winkel als hun eigen zaak en gaan voor niets anders dan de perfecte look. Je kunt er in het pashokje gaan staan en vertellen wat je zoekt, meer hoef je niet te doen. Nou ja, wel nog even passen natuurlijk. Sinds de zomer van 2012 heeft Stijl Maastricht een meer up-scale zusje in de Wycker Brugstraat: Stijl Wyck. In 2015 opende Stijl Men & Stijl Fine Living aan de Wycker Brugstraat 52.

11