Maastricht magazine >
fashiontips

5 dagen op rij: Dag 1 in jurk van Filippa K

Terwijl ik aan het detoxen ben, ga ik de volgende uitdagingen aan. Ik kan het niet laten. Dit keer 5 dagen op rij in jurk van Filippa K. Dag 1: Op mijn paasbest in zwart-blauwe jurk.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-04-05 om 17.45.34

Filippa K jurk in donker blauw met zwarte bies, panty Wolford, bucket vintage Louis Vuitton tas, enkellaarsjes Hogan en bril Prada SS 2015


Niet alleen vanwege de kleding ben ik Filippa K fan. Ook omdat ik de medewerkers van Filippa K relaxed vind. Zowel in de winkel op de PC, in de Negen Straatjes als ook op de Leidsestraat. Sinds zaterdag is de winkel op de Leidsestraat, ondanks de meute toeristen in de straat zelf, mijn lievelings Filippa K store. Waarom? Omdat het meisje dat mij hielp te fijn is. Niets pusht ze, rustig laat ze je zelf bepalen wat je iets vindt en wat niet. En ze durft zelfs aan te geven dat een bepaald item voor de prijs te weinig voor je doet. Het is dankzij de niet opdringerigheid van de verkoopster dat ik deze zwart-blauwe Filippa K jurk scoor. Juist doordat ze me laat.

Gaaf hoe ze me bij het afrekenen de geschiedenis van mijn Louis Vuitton tas vertelt. In welk jaar die in productie is gegaan, in welk jaar de productie van het leer is gestopt and on. Vrouw met kennis van zaken, die niet schreeuwt – je gewoon laat. Vrouw met een hart!

Ik kocht mijn jurk bij Filippa K op de Leidsestraat in Amsterdam. Check out de website van Filippa K voor alle verkoopadressen of scroll naar beneden. Je kunt de zwart-blauwe crepe dress natuurlijk ook online shoppen, je bent slechts één klik verwijderd.

Eerder items in de week op een rij

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *