Maastricht magazine >

 
fashionmusthaves

5 x lingerie Valentijnsdag

5 x lingerie Valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer bijna voor de deur en daarmee misschien ook wel jouw aanbidder. Zou je een grote bos rozen krijgen of is er een gulle gever die zo ondersteboven is van jou  dat er een jurkje, een tas of een paar designerschoenen in je handen wordt gedrukt? Het duurt nog even voordat het zover is, maar ach, een vrouw mag dromen!

Heb je al iemand aan de haak geslagen en wil je hem verrassen? Een bosje bloemen of flesje parfum zal de truc zeker niet doen. Een mooi lingeriesetje of korset daarentegen wordt zeker gewaardeerd! Hieronder wat inspiratie voor 14 februari.

Passionata  L'Agent SS14 Lingerie Collection

Links zoet en speels ondergoed in roze en rood van Passionata, rechts over the top lingerie met hartjes, kant en bijpassend schortje van Agent Provocateur.

Cosabella MadameSupertrash

Links een simpel maar stijlvol setje van Cosabella voor wie niet van tierelantijntjes houdt, rechts een doorschijnend behaatje met met fluweelzachte print van Madame SuperTrash.

Foto boven: rood setje met strikjes en knoopjes van Aubade.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Aubade. Passionata vind je bij de Bijenkorf, Madame SuperTrash bij SuperTrash en Agent Provocateur heeft een winkel in Amsterdam. Cosabella bestel je online bij Zalando.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *