Maastricht magazine >
fashion

Abel, Agnes en Lizzy van Jimmy Choo

Abel, Agnes en Lizzy van Jimmy Choo

We schreven er al eerder over: de secretaresse pump is terug. In de 24:7 collectie van Jimmy Choo tal van klassiekers. Allen met de perfecte punt. Schoenen die er mogen zijn. Omdat het wellicht wel de meest charmante schoen is die er bestaat. Makkelijk te combineren en met een super fit. Aan de revival van de pump doe ik dan ook graag mee, helemaal als die schoen luistert naar de naam Jimmy Choo.

Artikel begint onder de advertentie

Alicia, Abel en Agnes van Jimmy Choo hebben allen een hard plastic hak, daardoor kunnen ze tegen een stootje. Bananenschillen tot het verleden. Maattechnisch hebben ze het bij Jimmy Choo qua hoogte ook begrepen. Alicia is 11 cm hoog, Abel telt er 10 en Agnes doet mee met 8,5 cm. Claimt Jimmy Choo dat Abel de perfecte schoen is voor ieder moment, vind ik de hak met mijn lengte iets teveel van het goede voor een easy day at the office. Hoewel blij met mijn Abel’s in zwart lakleer, besloot ik voor de zomer uit te wijken naar Agnes in nude.

Agnes in nude lakleer is een schoen met nog steeds het nodige sex appeal en ideaal om met bijna ieder jurkje te combineren. Helaas valt deze schoen van Jimmy Choo een halve maat kleiner uit. En dus kon ik het paar dat ik in de webshop van Jimmy Choo bestelde retourneren. Irritant, wanneer een label niet maatvast is. Ik verruilde ze voor Lizzy uit de 24:7 collectie. Wel niet met die onverslijtbare, hard plastic hak, maar qua hoogte graag gezien op kantoor. Bovendien dankzij de zandkleur altijd goed. De sublieme punt-hak verhouding van de Alicia, Abel en Agnes gaat door de magere 6,5 cm een beetje verloren. Echte killer heels zijn mijn Lizzy’s dan ook niet, maar je krijgt er een er een hoop loopcomfort voor terug.

Jimmy_Choo_Lizzy_pump_nude1

Lizzy in zandkleur: niet torenhoog, wel comfortabel. Jeans Gwenevere van Seven For All Mankind.

Foto boven: mijn zwarte Abel’s in lakleer. Broek van J Brand.

Je shopt Jimmy Choo in het echt op de PC in Amsterdam. Ik kocht mijn Abel’s en mijn Lizzy’s beiden online bij Net à Porter. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van het merk.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *