Maastricht magazine >
fashion

Acne gaat voor maagdelijk wit

Acne gaat voor maagdelijk wit

In een zomer waarin kleurrijke kleding niet meer weg te denken is probeert Acne te verleiden met wit. Het Zweedse label lanceerde gisteren een collectie van 20 witte items. De modellen zijn gevormd naar klassiekers uit de eigen stal, alleen nu dus in stralend wit. En alleen voor dames, dus we hebben weer geluk! Van een top in leer en een A-lijn minirok tot transprante blouses. Ideaal als je nog een beetje huiverig bent om als een toverbal diverse kleuren met elkaar te combineren. Een witte basis is tenslotte altijd goed. Dankzij het spel van materialen is de witte collectie zeker niet saai. Van leer met een parelmoerglans tot rubberachtige prints.

Artikel begint onder de advertentie

Het is overigens niet de eerste keer dat het label deze witwastruc uivoert. In 2009 werd de Acne x Lanvin collectie, oorspronkelijk in denim, ook in fris wit gelanceerd.

Acne_white_wit_jurk Acne_white_wit_blouse Acne_white_wit_rok

De all white collectie koop je online in de webshop van het label. Jeans van Acne koop je bij Bloom Jeans in Laren. Scroll naar beneden voor winkels die de reguliere collectie van Acne verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *