Maastricht magazine >
fashion

Aim sluit vriendschap met Redline

Aim sluit vriendschap met Redline

In het voorjaar zagen we al een comeback van de vriendschapsarmbandjes. Met Redline zet de trend zich voort, maar wel op een eigenwijze manier. Het merk weet er een heus sieraad van te maken maar tegelijkertijd de kenmerkende nonchalante uitstraling te behouden. Het designprincipe is simpel en Redline omschrijft het ook heel basaal: een diamant aan een touwtje. Laat je niet op het verkeerde been zetten door de naam. De touwtjes zijn er niet alleen in rood, maar in 50 verschillende kleuren. Zo kan je armband mee wisselen met je humeur. Je hoeft niet bang te zijn dat je de in goud gezette diamanten op een zeker moment verliest. Het bedrieglijk dunne touwtje is slijtvast, nagenoeg onbreekbaar en kan een last van 80 kilo aan.

Artikel begint onder de advertentie

De armbandjes staan voor geluk. Omdat symbolen voor geluk per cultuur verschillen en iedereen ergens anders gelukkig van wordt is er een breed scala aan diamanten bedels. Van een wensbotje tot een peace teken en van een hoefijzer tot een anker. Favoriet blijft echter de ‘klassieker’ genaamd illusion, die bestaat uit vijf diamanten die samen een cirkel vormen.

Redline_Aim_illusion2 Redline_Aim_illusion_hor1 Redline_Aim_ster

Links en midden Illusion, het model waar het allemaal mee begon. Rechts een zwarte variant met ster.

Eigenaresse Aimée van Aim is wars van de massa en vaart haar eigen koers. Niet verwonderlijk is zij dan ook fan van het anders dan anders vriendschapsarmbandje van Redline. Zij kocht de hare bij Colette en draagt de onverslijtbare creatie al ruim een jaar. Maar vriendschap is er om te delen en dus besloot ze Redline in Nederland te introduceren. Je koopt de sieraden dan ook bij Aim in Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *