Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Alternatieve WK trui van Zoe Karssen

Alternatieve WK trui van Zoe Karssen

Na de 5 – 1 overwinning op Spanje slaat de oranjekoorts weer in alle hevigheid toe. Geen zin in een Roy Donders juichpak, Bavaria jurk, SuperTrash WK dress of Rosanna Kluivert armband? Zoe Karssen it is!

Artikel begint onder de advertentie

De gekte rondom het WK voetbal loopt op. Waar je ook komt, je vindt er oranje kleding en accessoires. Oké, ik geef toe dat ik zelf in 2012 zwichtte voor een Bavaria jurk: de V-dress van Spijkers en Spijkers. Maar dat is heel goed te verantwoorden. Want een echte Spijkers en Spijkers laat je niet liggen voor zo’n prijsje! Zeker als de signatuur van het label helemaal overeind blijft ondanks de commerciële insteek.

Maar hoe fijn is het om gewoon een item te kopen dat je buiten het WK om met heel veel plezier draagt en dat toevallig ook prima geschikt is om de Nederlandse voetbalmannen in toe te juichen? Neem bijvoorbeeld de “French kissing in the U.S.A.” trui van Zoe Karssen. Door het rood, wit en blauw helemaal Nederlands. Door het model, het ontwerp en de tekst volledig streetstyle-waardig. Bovendien flexibel want door de tekst ook nog in te zetten als supportersoutfit voor Frankijk en de USA.

Scroll naar beneden voor winkels die Zoe Karssen verkopen.

 

Lees ook:

Anti-kersttrui van Zoe KarssenThe grinch sweater voor Kerstmis

Stijlvol in oranje voor Koningsdag Stijlicoon Caroline Isaa laat zien hoe het moet

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *