Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Altijd verbonden met je moeder met deze speciale armband

Altijd verbonden met je moeder met deze speciale armband
Artikel begint onder de advertentie

Afgelopen zondag was het weer Moederdag. Een dag waarop we graag even langs wippen bij de bijzondere vrouw die ons (waarschijnlijk met veel pijn en moeite) op de wereld heeft gezet. Ze zijn vaak al blij als we even gezellig onze gezicht laten zien, maar daarnaast geven we onze moeder toch ook altijd graag een cadeautje. Al is het maar iets kleins. Gewoon om onze waardering en liefde voor haar te uiten, om haar te laten weten dat we aan haar denken. Echter hoeft het geen Moederdag te zijn om haar te verassen met een cadeautje, toch?

Weken voor Moederdag komt er altijd al ontzettend veel reclame voorbij met leuke dingetjes die je kunt geven aan je moeder. Vaak zijn het wel altijd dezelfde soort cadeaus, zoals bosjes bloemen, chocolade bonbons, een geurtje… Maar dit jaar ontdekte ik iets nieuws wat je cadeau kunt geven, iets wat van elke dag een beetje Moederdag maakt: de Mother & Daughter Bracelet van My Jewellery.

Het armbandje met het hartje is een van de armbanden van de Mother en Daughter Bracelet.

Wellicht denk je nu: een armband, waarom is dit zo bijzonder? Nou, dit is namelijk niet zomaar een armband, het is een set met twee verschillende soorten armbanden met eentje voor jou en eentje voor je moeder. Beide zijn subtiele armbandjes in het goud of zilver met een hartje, alleen het ene armbandje heeft een ronde bedel waar een hart snede uit is, en het andere armbandje is de uitsnede zelf.

Het idee is een beetje hetzelfde als de ‘Best Friends’ kettingen die je vroeger had, waarbij je twee stukjes ketting had die in elkaar paste. Op deze manier ben je altijd verbonden met je moeder op een speciale manier. Het armbandje is makkelijk te combineren met allerlei andere armcandy. Combineer het met andere gouden of zilveren armbanden, of kies juist voor verschillende soorten armbanden in allerlei kleurtjes.

Zelf heb ik mijn Mother & Daughter Bracelet gecombineerd met deze zilveren coin armband, ook van My Jewellery.

WINACTIE! – Gesloten

Ook verliefd geworden op de Mother & Daughter Bracelet? Laat ons dan in een reactie op deze blog, of onze post hierover op Facebook en/of Instagram weten waarom jouw moeder dit verdient! En wie weet lopen jullie straks samen rond met een prachtige armband die jullie voor altijd verbindt.

UPDATE: Inmiddels hebben wij een winnaar bekend gemaakt: Kelly Callemeijn, gefeliciteerd!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *