Maastricht magazine >
fashion

Ankle boot met veters

Ankle boot met veters

In navolging op de komst van de enkellaarsjes duiken deze winter overal enkellaarsjes met veters op. Ook om op de brogues geïnspireerde schoen met hak kunnen we niet heen.

De lace-ups van Dries Van Noten zijn geweldig om je menswear-look te complementeren. Zelf geef ik er echter de voorkeur aan om deze hakken, die ik bij Kiki Niesten vond, te combineren met dat ene jurkje. Juist om de schoenen het podium te geven dat ze verdienen.

Artikel begint onder de advertentie

 

 

Draagbaarder dan de lace-ups van Dries Van Noten zijn de enkellaarsjes met veter van Tod’s. Je kunt geen magazine opendoen zonder het paar tegen te komen. Ze doen even denken aan een paar Timberlands met hak. Maar het ponyhaar en camel kleurige biesje zorgen voor de Tod’s signature. I love the boot. Geen straf om die advertentie nog heel vaak tegen te komen in de Elle’s en Voque’s van deze wereld! Ook stoer zijn de lace-ups van Proenza Schouler en Bottega Veneta. Hoe dan ook deze winter is made for walking!

 

Tod's lace ankle boot

Proenza Schouler lace-up ankle boot Bottega Veneta lace-up ankle boot

Van links naar rechts: lace-up ankle boots van Tod’s, Proenza Schouler en Bottega Veneta.

Foto boven: Herenschoen met hak van Dries Van Noten.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Dries Van Noten. Damesschoenen van Bottega Veneta koop je online bij Net à Porter. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van verkoopadressen van de overige labels.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *