Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Antwerpse Howlin’ beroemd in buitenland

Antwerpse Howlin’ beroemd in buitenland

Het blijft me fascineren. Van die merken die in het buitenland beter scoren dan in eigen land. Zo ook het Belgische merk Howlin’. Het modelabel van de Antwerpse broers Jan en Patrick Olyslager groeide op 5 jaar tijd uit tot een wereldfenomeen. Howlin’ is te koop in 23 landen en winkels als Corso Como en Liberty.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2014-12-03 om 14.06.44

Wars van alle trends doen de broertjes Olyslager hun eigen ding. En dat doen ze duurzaam. Howlin’ legt het accent op kwaliteit en eigenzinnigheid en kiest enkel voor de meest hoogwaardige wol. Alles wordt uitsluitend in Schotland en Ierland gefabriceerd.

Schermafbeelding 2014-12-03 om 14.07.44

Voor de collectie AW 14/15 lieten ze zich inspireren door het poppy Japanse kleurenpalet in combinatie met atypische oldschool kleurencombinaties en klassieke tartan- en jacquardprints. ‘We willen een frisse update brengen van traditionele klassiekers.’ Dat resulteert in een uitgesproken mix van pittige kleuren, verrassende zigzagprints en donzig mohair. De blikvangers van de Howlin’ komende wintercollectie zijn de zigzag knits en de vederzachte mohairtruien.

Howlin’ maakt onderdeel uit van Morrison. Morisson is een Antwerps knitwear label met een eigen winkel aan de Nationalestraat 20. Meer informatie over Howlin’ vind je op de website van Morrison.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *