Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Asics? Need to go Baskèts in Amsterdam

Asics? Need to go Baskèts in Amsterdam

Net vanuit Maastricht in Amsterdam aangekomen. De dag vrij gehouden om te winkelen, uhh werken. Heb paar belangrijke dingen die ik dien voor te bereiden, maar iets in mij roept: ‘Go shop, go shop.’ En dat vind ik niet zo’n slecht idee. Om een kadootje te scoren voor mijn lief die morgen jarig is en omdat die groene Asics Gel Lyte III van Baskèts in mijn hoofd zitten. En daar moeten ze uit. Ik wil de babies aan mijn voeten!

Artikel begint onder de advertentie

Het schoen-opbergsysteem van mijn dochter

Mijn dochter kwam met de khaki Asics Gel Lyte III op de proppen. Het kind heeft een aangeboren sneaker-afwijking. Aantal schoenen in haar kast, deel ik maar niet. Wel leuk overigens hoe zij schoenen opbergt. Mijn laarzen en pumps bewaar ik in de originele doos. En dan heb ik per categorie een grote bak. Een bak flatjes, een bak Uggs, een bak slippers, een bak sportschoenen en een bak sneakers. Mijn dochter heeft dezelfde bakken. In de rechter bak in haar kast vind je al haar rechter schoenen. In de linker bak, je raadt het al, de linker schoenen. Op een flatje, Dr Martens en Ugg na, zijn de bakken tot de nok gevuld met sneakers.

Baskèts zegt het al jaren: ‘Je wil Asics’

Mijn dochter shopt haar sneakers overal. Ze heeft Hogan’s uit Italië, Nike’s uit New York en All Stars van all over the world. Ze is echter fan van Baskèts en kocht daar menig paar. Ondertussen heeft ze mij ook aangestoken. Waarom we zo van Baskèts houden? Omdat ze vooruit zien. Al toen ik mijn Herschel rugzak er bijna 2 jaar geleden kocht en naar een paar Asics keek, zei de verkoper: ‘Die wil je.’ Ook toen mijn dochter en ik er samen onze moeder-dochter Adidassen shopten, keek ik weer naar de Asics. Ook toen bevestigde de verkoper dat ik ze wil. De verkoper heeft gelijk. We need a pair of green Asics Gel Lyte III.

Bijna koos ik de khaki Nike Air Pegasus 83

Onlangs, toen ik 5 dagen op rij mijn khaki broek van Filippa K droeg, zag ik iemand op groene Nike’s lopen. Ik was op slag verliefd. Toch kocht ik ze niet. Volledig groene Nike’s bij mijn khaki outfit leek me te gestyled. Too much for me. En dat is precies waarom ik nu de groene Asics wel wil, de afwerking met zwart en wit maakt ze stoer! Meer mij!

Schermafbeelding 2015-09-16 om 11.52.34


De groene Air Nike Pegasus 83

Genoeg over olijfgroene, te hebben sneakers

Nu goed, genoeg over schoenen. Wat voor een moeder ben ik dan?! Niks shoppen, gewoon werken-werken-werken. Straks enkel op jacht voor dat ene kadootje voor mijn lief. En die Asics? Die shop ik dit weekend samen met mijn dochter. Samen met mijn baby! Laat die Asics voor nu dus gewoon nog even in mijn hoofd. Zaterdag ligt de wereld aan onze voeten!

Wil jij ook Asics? Je shopt ze bij Baskèts in Amsterdam.

Foto Asics: eerlijk gestolen van Facebook-pagina van Baskèts

Meer khaki?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *