Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Authentiek tassenmaker Milan Palma

Authentiek tassenmaker Milan Palma

Tassenontwerper en -maker Milan Palma nestelt alweer een half jaar in Maastricht. Zijn atelier en ontwerpen blijven niet onopgemerkt. De tassen van Milan zijn hot. Authentiek vakmanschap.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-05-29 om 09.30.46

Milan werkte 10 jaar lang als grafisch ontwerper voor G-Star en 5 jaar als hoofddesigner accessoires. Ontwerpen kon hij dus al. Om zijn droom, zijn tassenlabel Milan Palma, werkelijkheid te maken, nam hij een tassenmaker in dienst. Die leerde Milan stikken. De populariteit van de tassen bewijst dat hij dat de designer ook dat ondertussen in de vingers heeft.

Schermafbeelding 2015-05-29 om 09.30.18

Milan Palma aan de Maastrichter Heidenstraat: winkel en atelier in één

Milan koos voor Maastricht. Zijn tassenatelier is gevestigd in de binnenstad. In het upcoming Jekerkwartier, waar lang geleden het leerlooiersgilde de stad liet floreren. De keuze voor de binnenstad sluit aan bij de ambitie om het ambacht terug te halen naar de stad. Een opmars die ook in andere steden te zien is en het label Modestad Maastricht versterkt. Vanuit het streven om unieke stukken te maken die een leven lang meegaan, siert de slogan ‘Old World New Classics’ de collectie van Milan Palma.

Schermafbeelding 2015-05-29 om 09.30.01

Terwijl ik een designtas shop, is de Nieuw Zeelandse collega van Milan Parma aan het werk in het atelier

Met de authentieke, maatwerk tassen biedt Milan tegenwicht aan de wegwerpcultuur. Een cultuur waarin mensen betalen voor een product, maar productiekosten nauwelijks worden beloond. Hij maakt enkel gebruik van Europese materialen en alle tassen zijn handgemaakt in het atelier in Maastricht.

Schermafbeelding 2015-05-29 om 09.29.45

Naast tassen te fijne Milan Parma accessoires

Waarom jij een Milan Palma wilt? Omdat de tassen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Omdat de tassen een leven lang met je meereizen. Omdat het merk upcoming is en hot! Omdat Milan Palma staat voor fashionable vakmanschap. En hoe leuk is het dat je hier de kans krijgt om de ontwerper van jouw tas zelf te ontmoeten. Wie een Milan Palma shopt, koopt een tas vol bezieling!

Milan Palma is gevestigd in de Maastrichter Heidenstraat. Atelier en winkel zijn gecombineerd. Hier koop je jouw mooiste, future proof vintage tas ever. Wees er snel bij, want de populariteit van het tassenmerk Milan Palma neemt in rap tempo toe. De winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend.

Gerelateerde artikelen Maastricht Modestad

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *