Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Badslippers en Birkenstocks

Badslippers en Birkenstocks

Badslippers, Birkenstocks en gezondheidssandalen. Het meest onaantrekkelijke schoeisel dat je je kunt indenken. Klinkt als een fashion horrorstory, maar het is een trend voor de zomer. Dankzij het gebruik van mooie en kwalitatieve materialen zijn de designervarianten natuurlijk wel net iets aantrekkelijker. Maar toch. Weet niet of ik er wel aan kan wennen.

Artikel begint onder de advertentie

Want bij mij komen er onvermijdelijk beelden boven van plastic Nike slippers in de campingdouche en de Birkenstocks – uiteraard gedragen met sokken – van die wiskundeleraar van de middelbare school. Denk dat ik deze trend aan me voorbij laat gaan. Of zou ik toch zo’n slippertje met gouden beslag van ChloéC nemen? Deze luxe upgrade van de badslipper laat mij die geur van plastic misschien vergeten.

Sandals_2014

Van links naar rechts en van boven naar beneden: Zara, Givenchy, See by Chloé, Givenchy, Dr. Martens, Marni, Giambattista Valli, Chloé, Céline, Isabel Marant, Marni en Proenza Schouler.

Foto boven: plastic slippers metalen beslag van Stine Goya x H2O.

Scroll naar beneden voor winkels die Givenchy verkopen. Verkoopadressen van Céline, Chloé, Isabel Marent, Marni en See by Chloé vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. Dr. Martens vind je bij Sarenza, Giambattista Valli bestel je via Shoescribe en Proenza Schouler bij MyTheresa. De verkoopadressen van Stine Goya x H2O zijn nog niet bekend.

 En nu fingers crossed dat er niet ook nog een revival van de Crocs aan zit te komen!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *