Maastricht magazine >
fashiontips

Bikerboots à la Jimmy Choo

Bikerboots à la Jimmy Choo

Fashion geek Julia Kallenbach heeft een andere stijl dan dat ik heb. Haar stijl draagt ze met perfectie. Ziet er werkelijk altijd leuk uit. Het spreekt mij wel aan wanneer mensen stijlvast, maar eigen zijn. Sommige items zijn echt om te hebben, hoewel dan weer niet voor mijn kast bedoeld. Zoals bijvoorbeeld haar bikerboots.

De bikerboots van Jimmy Choo kennen we allemaal. Ondertussen een klassieker. Niet voor niets maken deze stoere laarzen deel uit van de 24:7 collectie. Geïnspireerd door Julia wil ik ze ook, maar dan voor mijn dochter. Gaat me echter een stap te ver om voor een paar kinderschoenen bijna 800 euro neer te tellen. Voor dat bedrag koop ik toch liever een Tirisi Moda armband voor mijzelf of misschien ook wel de Ugg van Jimmy Choo.

Artikel begint onder de advertentie

Blij met het telefoontje van Anja van Piedi d’Oro e Più. Ze laat me weten dat ze geweldige nieuwe laarzen binnenheeft. En jawel, ook te stoere bikerboots. En dus tuig ik met mijn dochter naar de Stokstraat in Maastricht. Mijn dochter is meteen enthousiast als ze de laars van 1950 I Pinco Pallino ziet.  En dan blijkt de stoere bikerboot ook nog heerlijk te zitten. Hebben wij nu toch een beetje van die hele fijne Julia-stijl in huis weten te halen!

De bikerboots à la Jimmy Choo vind je bij Piedi d’Oro e Più te Maastricht. I Pinco Pallino-fans kunnen hun hart ook ophalen bij Frère et Soeur in Cadier en Keer.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *