Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Boho voorjaarscollectie van Sessùn

Boho voorjaarscollectie van Sessùn

Naast een winter- en zomercollectie komt het Franse Sessùn ook dit jaar weer met een cruise collectie. Een early spring lijn waarmee je de periode tussen winter en zomer kunt overbruggen. Zijn de meeste cruise collecties op en top zomers en geschikt voor een reisje naar de Bahama’s, oogt de collectie van Sessùn nogal winters. Waarschijnlijk hield ontwerpster Emma Franois rekening met het feit dat het Europese voorjaar soms een tijdje op zich laat wachten.

Artikel begint onder de advertentie

Dat de collectie een winterse indruk maakt komt door de breisels en het gebruik van donkere kleuren. Trendkleur van winter 2013, bordeauxrood, wordt volop gecombineerd met indigo. Mooi, maar erg somber. Je gaat er niet meteen enthousiast van op en neer springen omdat de zomer er bijna aankomt.

Is de collectie dus niet je van het voor optimistische zonliefhebbers, word je er als fan van een bohemian stijl wel weer blij van. Emma liet zich namelijk inspireren door het verre Westen. Ruw denim, geruite cowboy bloesjes en stoere laarsjes. De geweven stoffen met indianenprints, die met kop en schouders boven de obligate snakeskin print uit steken, zorgen voor een etnisch tintje.

Sessun_cruise2014_jas  sessun_tas3 Sessun_Cruise2014_look 

Je koopt Sessùn onder andere bij Stijl Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *