Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Bottega Veneta’s 3D Olimpia bag

Bottega Veneta’s 3D Olimpia bag

Er zijn van die tassen waarvoor je maanden op een wachtlijst moet staan. Zo ver zal het met het jongste model van Bottega Veneta niet komen, maar de Olimpia bag uit de pre-fall 2014 collectie was wel binnen no-time uitverkocht bij online retailer Net-A-Porter.

Artikel begint onder de advertentie

Inspiratiebron voor de Olimpia tas was het Teatro Olimpico, een overdekt theater uit de Renaissance dat je vindt in het Italiaanse Vicenza. Hoe je dat in de tas terugziet? Geen enkel idee!

Zoals we gewend zijn van Bottega Veneta werd ook bij deze tassen de signature intrecciato weeftechniek gebruikt. Zijn de gladde varianten de grijze muizen van de collectie, stelen de Olimpia bags met 3D effect de show. Door de losse flapjes wordt de illusie gewekt dat het vlechtwerk loslaat. Dit zorgt voor een edgy look, zeker in combinatie met de metalen ketting van het hengsel.

De tassen zijn niet alleen mooi van buiten maar ook van binnen. Een voering van suède of velours geeft Olimpia die luxe afwerking die je van een designertas verwacht.

Olimpia is overigens niet het enige nieuwe model uit de collectie. Bottega Veneta introduceert ook een sporty chic variant van de messenger bag met de naam Gardena en duffle bag Ducale.

Je koopt Ducale, Gardena en Olimpia in de webshop van Bottega Veneta.

Olimpia_BottegaVeneta

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *