Maastricht magazine >
fashion

Boy meets girl met Boy.

Boy meets girl met Boy.

Laat je door de naam niet op het verkeerde been zetten, want Boy. By Band Of Outsiders is geen label voor jongens of mannen maar voor vrouwen. Band Of Outsiders is een succesvol merk voor heren dat goed werd ontvangen door de dames. Daarom werd Boy. in het leven geroepen, een label dat staat voor boy meets girl kleding. En laat dat nou net een trend zijn deze winter. Waar shop je beter dan bij een label dat altijd al deze richting heeft gekozen? Genoeg jassen, colbertjes, blouses en broeken voor een tomboy look. Veel speelse laagjes die samen een eclectische mix vormen. Gegarandeerd een nonchalante uitstraling. Een ding is zeker: die afgrijselijke bergschoenen met gekleurde veters waarmee de modellen de catwalk betraden komen er bij mij niet in!

Artikel begint onder de advertentie

 

boy_band-of-outsiders-rtw-AW2011-broekpak boy_band-of-outsiders-rtw-aw2011-gilet Boy_band-of-outsiders-aw2011-jas

Is de boy meets girl look voor jou een blijvertje? Dan zal de zomercollectie van 2012 van Band Of Outsiders je ook aanspreken. Verrassend anders dan de wintercollectie want de zomerkleding is fris en clean in blauw, zwart en wit. Het lijkt er op dat ook de kraagjestrend mee mag naar de zomer.

band-of-outsiders-rtw-ss2012-runway-bretels band-of-outsiders-rtw-ss2012-runway-kraag band-of-outsiders-rtw-ss2012-runway-11_shirtdress

Band Of Outsiders heeft naast de herenlijn en label Boy. ook nog de labels Girl. en This is Not A Poloshirt. Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *