Maastricht magazine >

 
fashion

Bruidsjurk Kate Middleton van McQueen

Bruidsjurk Kate Middleton van McQueen

Het sist van de geruchten op internet. Fashion addicts kunnen niet wachten. Nog even gaat de aandacht niet uit naar de kus, zelfs niet naar het ja-woord. Wie de jurk van Kate heeft gemaakt, dat is de grote vraag. In modeland vandaag het meest besproken onderwerp. Het gerucht is dat het een vintage dress van de Britse ontwerper Alexander McQueen is.

Maanden is er naar uitgekeken. Op dit moment wacht heel Engeland op de eerste beelden van de jonge bruid. Zal het een jurk van McQueen zijn? Het is grappig te zien hoe men volop speculeert. De geschiedenis leert dat de ontwerper van een jurk van een prinses eigenlijk altijd al van te voren uitlekt, al blijft het maar bij speculaties die lijken te kloppen.

Tevens valt op dat de jurken uiteindelijk eigenlijk niet echt een inspiratiebron voor het gewone volk blijken. Komt dat door de vaak zedig hoge sluiting? De jurk van prinses Máxima van Valentino staat me nog bij, maar de herinnering gaat uit naar de traan. De enige jurk uit prinsessenland die ons echt wist te strikken, is de jurk van prinses Mabel. Al is het maar vanwege het feit dat de strik van Viktor & Rolf de H&M haalde.

Wie de jurk heeft ontworpen blijft nog heel even geheim. De kans dat Kate trouwgympies van I do! I do! onder haar jurk draagt, lijkt me echter nul komma nul.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *