Maastricht magazine >
fashion

Bubblegum aan je voeten

Bubblegum aan je voeten

Vivienne Westwood volgt al decennia haar eigen weg. En daarmee heeft ze een plaats veroverd in de harten van vele fashionaanbidders. Voor het Braziliaanse schoenenlabel Melissa ontwierp de Britse modekoningin een tiental schoenen. Nieuwe modellen, maar ook revivals van eerder modellen. Dit maal echter in verantwoord plastic.

Natuurlijk, duurzaam rubber vormt de basis voor de ruime collectie met ballerina’s, peep-toes en high heels. Echte design-items voor rond de 80 euro. En die zijn er nu ook voor fashionista’s in de dop. Samen met Melissa ontwierp Vivienne een lieflijke collectie speciaal voor meisjes. Hippe schoenen van heerlijk, zacht rubber. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De schoenen passen zich moeiteloos aan de voet aan en, jawel, ruiken naar bubblegum!

De striksandaaltjes van Little Marc by Marc Jacobs zijn van gelijke genialiteit als de beauty’s van Marc Jacobs voor de volwassen vrouw.

De hak is van elastiek. Comfortabel en zeer makkelijk bij het aan en uittrekken.

Gucci maakte een kleinere variant van de klassieke Gucci loafers en sneaker met bekend Gucci-logo. Leuk als je zoonlief graag met hetzelfde schoeisel aan zijn papa ziet.

Geen Dragon Lady’s, maar andere heel leuke, lieve en sportieve schoenenen voor meisjes en jongens vind je bij Piedi d’oro e Più. Hier verkrijgbaar: alle moois voor aan die kleine voet.

Artikel begint onder de advertentie

De mini Melissa’s trotseren net als jouw eigen Mellisa’s zand en zee, maar mogen zeker ook in de stad gezien worden. Echte Loves to Haves met, very girly, een strikje of hartje op de neus. De Melissa’s voor kids zijn we in Nederland nog niet in de winkel tegengekomen, maar zijn wel online verkrijgbaar.

Niet alleen Vivienne Westwood stort zich op de fashionista van morgen. De striksandaaltjes van Little Marc by Marc Jacobs zijn van gelijke genialiteit als de beauty’s van Marc Jacobs voor de volwassen vrouw. De hak is van elastiek. Comfortabel en zeer makkelijk bij het aan- en uittrekken. Gucci maakte een kleinere variant van de klassieke Gucci loafers en sneakers met bekend Gucci-logo. Leuk als je zoonlief graag met hetzelfde schoeisel ziet als zijn papa.

Heel veel andere leuke, lieve en sportieve schoenen voor meisjes en jongens, zoals het flatje van Pinco Pallino of het roze striksandaaltje van D&G junior, vind je bij Piedi d’oro e Più in Maastricht. Misschien wel de leukste kinderschoenenwinkel van Nederland. Met, hoe fijn, ook grotere maten. Scoor je zelf vast ook nog een geweldig paar!

Little Marc2

 

Gucci1

Pinco PallinoD&G1

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *