Maastricht magazine >
fashion

Bubblegum aan je voeten

Bubblegum aan je voeten

De mini Melissa’s trotseren net als jouw eigen Mellisa’s zand en zee, maar mogen zeker ook in de stad gezien worden. Echte Loves to Haves met, very girly, een strikje of hartje op de neus. De Melissa’s voor kids zijn we in Nederland nog niet in de winkel tegengekomen, maar zijn wel online verkrijgbaar.

Niet alleen Vivienne Westwood stort zich op de fashionista van morgen. De striksandaaltjes van Little Marc by Marc Jacobs zijn van gelijke genialiteit als de beauty’s van Marc Jacobs voor de volwassen vrouw. De hak is van elastiek. Comfortabel en zeer makkelijk bij het aan- en uittrekken. Gucci maakte een kleinere variant van de klassieke Gucci loafers en sneakers met bekend Gucci-logo. Leuk als je zoonlief graag met hetzelfde schoeisel ziet als zijn papa.

Heel veel andere leuke, lieve en sportieve schoenen voor meisjes en jongens, zoals het flatje van Pinco Pallino of het roze striksandaaltje van D&G junior, vind je bij Piedi d’oro e Più in Maastricht. Misschien wel de leukste kinderschoenenwinkel van Nederland. Met, hoe fijn, ook grotere maten. Scoor je zelf vast ook nog een geweldig paar!

Little Marc2

 

Gucci1

Pinco PallinoD&G1

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *