Maastricht magazine >
fashion

Chloé en het zusje

Chloé en het zusje

In love met de hele collectie. Loves to Have is dol op See by Chloé. Steeds weer de fijnste stuks. Zoals alle paisley items in silk dit seizoen. See by Chloé heeft haar gevoel voor mode niet van een vreemde. Het meer volwassen zusje komt met zeker net zo’n krachtige collectie. Sterker nog, er is niet één item dat we niet willen hebben.

Artikel begint onder de advertentie

Zien we naast vrolijk gebreide truien veel paisley prints en zijde in de collectie van See by Chloé, een zakelijke snit, stoffen van wol en heel veel ruiten kenmerken de wintercollectie van Chloé. Vrouwelijke items die je volledig chique kunt dragen, op het tuttige af, of om juist heel kek te combineren.

In een handomdraai pas je de collectie van Chloé aan. Laat je jouw outfit aansluiten bij jouw stemming. Alleen al met een paar schoenen geef je de kleding een geheel eigen look. Neem de minirok met top in ruit. Denk er even een over-the-knee laars bij en verwissel die vervolgens voor een ballerina, voilà. Dat is wat we bedoelen! Of wat van de capé met een boyfriend jeans, there you go girl!

Je vindt Chloé bij Azzurro Due in Amsterdam en bij Kiki Niesten in Maastricht.

 

See by Chloe paisley dress

Nieuwste See by Chloé aanwinst van Joy van Aim te Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *