Maastricht magazine >
fashion

Chloé sneakers van de kerstman

Chloé sneakers van de kerstman

Als we de bladen mogen geloven willen we deze zomer hoog met bandjes om de enkel. Ook de wedge blijft aanwezig. Je wilt bovendien minimaal één op espadrilles geïnspireerd paar. Kleur mag intens. Ook reptiel blijft! Daarnaast een paar gymschoenen. Mag de sneaker op een platform of met een hak, kies ik voor plat. Mijn unconditional love gaat uit naar de sneakers van Chloé. Sneakers die niet enkel vanwege het slangenleer in het oog vallen, maar eigenlijk juist vanwege de onopvallendheid. En daar hou ik van. De kracht van basics. De degelijke verleiding.

Artikel begint onder de advertentie

Staan de sneakers van Chloé wat mij betreft met stip op één, ook andere merken komen met stoere, hoge modellen. Zoals de metallic sneakers van Pierre Hardy en het pailettenexemplaar van Lanvin. Mijn sneakers van de kerstman draag ik niet net als mijn All Stars onder jeans of jogging, maar heb ik voor de kerstverse lancering gecombineerd met kerstboom groen jurkje.

Chloe sneakers1

Sneakers Chloé SS 2012, panty Wolford, jurk H&M, jas See by Chloé, tas Miu Miu

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Chloé. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor verkoopadressen van de overige merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *