Maastricht magazine >

 
fashion

D.I.Y. Dress van Berber Soepboer

D.I.Y. Dress van Berber Soepboer

Zelf je schoenen ontwerpen. Een jurk die 100-en-1 manieren gedragen kan worden. Zeker zo eigen is de Colour-in Dress van Berber Soepboer in samenwerking met Michiel Schuurman. Een jurk van Nederlandse bodem. Ook de Replacement Dress trekt de aandacht.

Innovatief design, dat is wat de twee modeontwerpers samen brengen. De Colour-in Dress komt in een zwart-wit patroon met viltstiften. Een ontwerp van Berber Soepboer met graphic design van Michiel Schuurman. De Colour-in Dress is een mooie, getailleerde jurk met een prachtig grafische print. Speciaal gemaakt om naar eigen inzicht in te kleuren met de bijgeleverde textiel stiften. Door de vele verschillende en flexibele patronen creëer je uiteindelijk je eigen unieke jurk.

Net zo leuk is de Replacement Dress. Deze bestaat uit een veelvoud aan drukknopen in plaats van gestikte naden. Drie verschillende, digitaal geprinte patronen en alle ‘buttons’ geven jou de vrijheid om een eigen custom made jurk samen te stellen.

Modedesigner Berber Soepboer en grafisch vormgever designer Michiel Schuurman kennen elkaar van de Gerrit Rietveld Academie. Jouw unieke exemplaar van de Colour-in Dress vind je online bij Studio de Winkel.

Berber Soepboer Replacement Dress

Replacement Dress

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *