Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 1: Storm & Marie leather jogging

Daar ga ik weer: 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk. Dit keer mijn leren trainingsbroek van Storm & Marie. Dit is dag 1 van mijn leather jogging avontuur. Een broek die de naam eer aandoet: STORM & Marie it is!

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-01 om 17.30.35

Zo goed als ik twijfelde over de aanschaf van mijn Storm & Marie lerenbroek, zo goed twijfel ik ook of dit item zich wel leent voor 5 dagen op rij. Mijn eerdere avontuur waarbij ik 5 dagen op rij een leren rokje van Designers Remix combineerde, bevestigt dat leer veelzijdig is. Leer is geschikt voor vrije tijd en zakelijk én voor day and night.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 17.31.21

Schermafbeelding 2015-03-01 om 17.29.06

Theyskens’ Theory signature kraag 

Mijn twijfel over 5 dagen op rij in leather pants zit ‘m in de uitvoering van de lerenbroek van Storm & Marie. Het model is sportief (ja duh, wat verwacht je anders van een jogging). De crux zit ‘m vooral in de sluiting met touwtjes. Die maken de lerenbroek wel heel sportief. Nu hoeft het van mij allemaal niet in het gareel, maar in dat hele sportieve voel ik me zakelijk gewoon niet zo sterk.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 17.26.36

Maar een uitdaging is geen uitdaging als het te makkelijk is. En dus heb ik besloten dat mijn lerenbroek van het Deense Storm & Marie deze week de hoofdrol speelt. Vandaag combineer ik de broek op een zondagse, easy manier. De pijpen van de broek omgeslagen om ‘m net iets stoerder te maken. Witte sokken (over het algemeen draag ik zwarte sokken in mijn witte gymschoenen) om het sportieve karakter te onderstrepen. Een wit t-shirt onder mijn trui om de brug te slaan naar mijn witte sokken en Stan Smith. De lichtblauwe trui van de H&M kocht ik voor de yoga. Blijkt nu dus ook geschikt voor ontspannen zondagen. Daar overheen mijn zwarte jasje van Theyskens’ Theory dat ik enkele seizoenen geleden bij PL-Line kocht. En een Ray-Ban van mijn dochter.

Gerelateerde artikelen 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk

Meer artikelen over Joy in joggingbroek

Ik kocht mijn leren trainingsbroek van Storm & Marie bij Stijl Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van het in 2010 opgerichte Deense merk.

PS: Dank je wel lieve Anna voor de foto’s, zet je de volgende keer mijn voeten er ook op?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *