Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 1 van 5 dagen in jas van Ba&sh

De vorige reeks pas net afgesloten, heb ik alweer het volgende stuk gekozen om 5 dagen achtereen te dragen. Ik navolging van het succes van mijn zwart-witte rokje, ook deze week een zwart-wit item van een Frans merk. Zwart-wit is nu eenmaal de trend. Deze week speelt mijn jas van Ba&sh 5 dagen op rij de hoofdrol.

Artikel begint onder de advertentie

IMG_8599 1

Wie denkt dat een jas makkelijk te combineren is, heeft het mis. Ik vind dat niet althans, want zelden (of eigenlijk nooit) draag ik 5 dagen op rij dezelfde jas. Bovendien weet je in maart nooit wat het weer gaat doen, dus dat alleen al maakt het een uitdaging op zich.

IMG_8604 1

Ik heb gekozen voor een zwart-witte jas van het Franse label Ba&sh. Franse merken zijn voor mij soms even wennen. De Franse vrouw is over het algemeen genomen nu eenmaal een stukje kleiner dan dat ik ben. Op de zwart-witte jas van van Ba&sh was ik echter opslag verliefd. Deze week ga ik zien hoe praktisch de jas te combineren is.

Nu 30% korting met codewoord ‘LovestoHave’ bij Beriozka

Ik kocht mijn jas van Ba&sh bij Beriozka in Maastricht. Je vindt tevens vestigingen van Beriozka in Scheveningen en Voorburg. Wil jij de jas van Ba&sh ook? Dan heb ik goed nieuws! Omdat de lente eraan komt, heeft Beriozka iets gaafs bedacht. Iedereen die nu een jas of jack koopt, krijgt 30% korting. Die actie geldt van 19 tot en met 26 maart. Heb jij liever een t-shirt, top of broek? Wees niet getreurd. Met het codewoord ‘LovestoHave’ krijg je in de winkel 10% korting op de gehele zomercollectie van Beriozka.

Op de foto draag ik een flare Marrakesh jean van MIH (kocht ik net als de jas bij Beriozka in Maastricht), een vintage blouse van Yves Saint Laurent (al zeker 10 jaar oud) en mijn favoriete basic enkellaarsjes van Hogan uit Florence. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Ba&sh.

Eerdere 5 dagen op een rij in hetzelfde kledingstuk

Gerlateerde artikelen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *