Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: Ba&sh jas en zonsverduistering

Vandaag heb ik slechts één afspraak. Verder meters maken voor een opdrachtgever. De afspraak vervalt. Komt eigenlijk wel goed uit, want week was druk genoeg. Bovendien betekent het een casual look. Een kloffie dat geschikt is om m’n auto weg te brengen voor APK, te wandelen met mijn hondjes en zonsverduistering te kijken. Natuurlijk ook die meters maken voor die opdrachtgever. Dag 2 van 5 dagen op rij in jas van Ba&sh.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-20 om 17.05.20

Ik draag mijn Ba&sh jas samen met trui van Zoe Karssen. Beiden van Beriozka Maastricht. Gecombineerd met een broek van La Fée Maraboutée in zwart-witte print van Solo Individual Clothing in Sittard. Verder mijn witte sneakers van Stan Smith en aviator van Porsche Design. Ook mijn liefste, jongste bijdochter draagt een trui van Zoe Karssen.


Schermafbeelding 2015-03-20 om 17.04.05

Zonsverduistering? Die hebben we dan echt wel gemist.

Nu 30% korting bij Beriozka

Wil jij ook zo’n fijne jas? Bij de winkels van Beriozka in Maastricht, Voorburg en Scheveningen krijg je 30% korting op alle jassen en jacks. Het codewoord is ‘LovestoHave’. Bestel jij liever jouw jas of jack online bij Beriozka? Gebruik dan in de webshop de kortingscode ‘jassen30’. Wil jij net zo’n trui van Zoe Karssen als die van mijn bijdochter met flamingo’s of die van mij met tekst? Met het codewoord ‘LovestoHave’ ontvang je 10% korting op de gehele zomercollectie. Actie geldt tot en met 26 maart.

Schermafbeelding 2015-03-20 om 17.00.04

Eerdere blog 5 op een rij

Ook lezen op LovestoHave

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *