Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: Casual Chic in zijden blouse

Op dag 2, donderdag, ’s avonds in zijden blouse van Banana Republic naar benefiet bij de Harbour Club in Amsterdam. Casual chis de dresscode,  VUmc Alzheimercentrum het goede doel. Een diner georganiseerd door Alexandra, Greetje en Mechtelien in de strijd tegen Alzheimer. Wat een stoeren!

Artikel begint onder de advertentie

Het organisatie trio samen met Angela Groothuizen on stage

Ik verwacht dat de vertaling van casual chic iets meer in plaats van minder zal zijn. Staat smart casual voor zoveel als gekleed comfartabel, is casual chic net een beetje minder. Het resultaat? Mannen in pak en vrouwen net niet in het nieuw, maar ach… Sinterklaas is bijna in het land – dus waarom niet op je paasbest?! En daar hou ik van. Zo goed als ik er ook van hou om er mijn eigen ding van te maken. En dat doe ik met mijn zijden blouse van Banana Republic.

Mijn outfit in print en met laarzen voelt als Joy en wijkt af van het aanwezige zwartgehalte met hakken. Meermaals hoor ik: ‘Wat een prachtige jurk!’ Thanks girls, I love it wanneer we lief voor elkaar zijn. Het past ook bij de sfeer van de avond. Onder leiding van Angela Groothuizen vindt een Brain Quiz plaats. De quiz die speciaal voor deze avond door Talpa is ontwikkeld, zorgt voor een lekkere lading activiteit. Daarnaast zingt Angela een liedje en zorgen de persoonlijke verhalen van het organisatie trio en Prof. Philip Scheltens dat we ons realiseren waarom het geld zo hard nodig is.

Blij dat ik er bij mocht zijn. Harbour Club happy, feestje fijn – helemaal als je partyen voor het goede doel.

Mijn zijden blouse en rok zijn van Banana Republic. Mijn Prada laarzen volgens mij bijna 10 jaar oud. Mijn tasje nieuw en gekocht bij Aim in Maastricht. Zal deze bloggers favorite, zoals Aimée de Marc by Marc Jacobs noemt, één dezer dagen nog een keertje voorbij laten komen.

O ja, ook fan van Alexandra Roskam? Ze kwam al eerder in een blogje voorbij! Zie hier ook mijn zijden blouse op dag 1 van de week op rij.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *