Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: Foto in Acne met de burgemeester

Een nieuwe 5 op een rij. Gister kondigde ik mijn trui-jurk al aan. Zoals altijd geldt dat ik het item 5 dagen dien te dragen. Zo dus ook vandaag. Wanneer ik een afspraak heb met de burgemeester van Maastricht. Meeting Annemarie Penn-te Strake in mijn groene trui van Acne op het Stadhuis.

Artikel begint onder de advertentie

Het is mijn eerste ontmoeting met de nieuwe burgemeester van Maastricht. Fan was ik al. Wat een pracht vrouw. Zo waardig en ondertussen zo menselijk. Ik vind haar een aanwinst in het rijtje van Maastrichtse burgemeesters. Leers maakte ons alert. Onno Hoes zorgde voor een degelijk fundament en verbinding. En daarop mag de o zo charmante Annemarie Penn-te Strake nu bouwen. Lijkt me ook zo heerlijk voor de voorgaande burgervaders om te zien dat hun werk steeds de volgende burgemeester een stapje vooruit helpt. Bofkonten zijn we in Maastricht!

Schermafbeelding 2015-10-09 om 12.35.30

In de hal van het Stadhuis Maastricht in jas van AllSaints en jurk van Acne

Hield ik mijn nieuwe aankoop gisteren nog geheim. Nu weet zelfs de burgemeester van Maastricht dat ik die te fijne trui-jurk van Acne in mijn bezit heb. En vanavond mag ik er ook nog mee op TV. Zit dan aan tafel bij AvondGasten in mijn Acne item van La Neuvième Paris. Dat is de talkshow van de lokale omroep L1. Nu maar hopen dat ik niet wegsmelt onder de warme lampen in de studio.

Zie ook

Foto credits: Ik overwoog nog even om de burgemeester te vragen een foto van mijn outfit te maken. Maar toch leuker om samen met haar op de foto te gaan. Foto is gemaakt in haar werkkamer door haar undercover fotograaf, die ik vooral ken als communicatie-held. Dank je Wim! En de foto in de hal is gemaakt door de bode. Een man die net als de burgemeester hartelijk is. 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *