Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: In flare naar Kliniek aan de Maas

Dag 2 van 5 dagen op rij in zwarte flare denim van de Zara. Een bezoekje aan Kliniek aan de Maas. Ja, die van de botox. Wat?! Ik doe toch niet aan botox… Wat deed ik dan in mijn flare jean op de Hasseltkade in Maastricht?

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-06-04 om 13.34.49

Ja hoor, ik wil best verklappen wat ik bij Kliniek aan de Maas deed. Ik ben al 15 jaar communicatieadviseur. Run mijn eigen bureau Wis & Waarachtig. Daaruit is ook LovestoHave ontstaan. Omdat ik hou van online communicatie, dol ben op schrijven en er niets mooiers is dan delen. Het geheel zorgt ervoor dat ik niet alleen best wel vaak kadootjes van merken ontvang (dat blijft een feestje), maar ook dat ik de leukste gesprekken heb over communicatie en marketing. Soms ook gewoon over het leven. En zo kwam ook van het één het ander tijdens mijn gesprek met Camiel, ofwel dokter Zeijen van Kliniek aan de Maas.

Schermafbeelding 2015-06-04 om 13.33.46

‘Ik doe niet aan botox’, vertelde ik hem. ‘Maar ik heb er ook niets tegen hoor. Ik vind het gaaf hoe goed sommige van mijn vriendinnen er uitzien.’ En dacht gelijk ook even aan die vriendinnen die net als ik dol zijn op hun rimpels. De verhalen die onze rimpels vertellen. Verhalen met een glas wijn terwijl we de zon omarmen, een bord nacho’s bestellen en alweer maar slechts 6 uurtjes slaap overhouden. Dat leven laat sporen achter. Leuke sporen weliswaar, maar wel steeds zichtbaarder. En dat terwijl sommige van mijn vriendinnen er alleen maar jonger op worden.

En dus? Ik ga aan de huidverjonging, maar wel met behoud van mijn liefste rimpels. Met behoud van de verhalen die je kunt lezen in mijn gezicht. Het beste van twee werelden!

Voor nu hou ik het nog even geheim en het zal ook nog even op zich laten wachten. Maar je komt het t.z.t. heus wel tegen. Ik neem je zeker mee bij mijn Kliniek aan de Maas avontuur. Kun je niet wachten? Plan dan gewoon zelf een date met dokter Zeijen of dokter Meijer. Een leuk gesprek heb je zeker!

O ja, ondanks de lieve complimenten die ik gisteren ontving (zo gaaf hoe jullie 5 dagen op rij volgen) over mijn flare broek en ondanks dat ik een flare eigenlijk het mooiste vind met hoge hakken, vind ik deze broek toch ook wel een topper bij mijn platte flatjes.

Schermafbeelding 2015-06-04 om 13.36.06

Op de foto’s: Dag 2 van 5 dagen op rij in zwarte flare jean van de Zara. Je shopt de wijdepijpen denim hier. Kanten t-shirt van Minimum via Stijl Maastricht, oeroude flatjes van Fred de la Bretonière en leren jasje van Just Cavalli. De Tod’s zonnebril is van Siefers Opticum.

Gerelateerde artikelen LovestoHave

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *