Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: Leren jogging op maandag

De maandag is volgens mij de minst favoriete dag van de week. Ik vind het een heerlijke dag. De week opstarten. Kansen in het verschiet. Helemaal wanneer ik weinig afspraken heb, zoals vandaag. En dat komt goed uit, want heb veel werk te verzetten. En dat doe ik in mijn mijn lerenbroek van Storm & Marie. Dit is dag 2 van mijn 5 dagen achter elkaar in leren jogging.

Artikel begint onder de advertentie

Sjiek 5

 Vandaag 2 halve afspraken. Allebei niet over the top zakelijk. Verder meters maken, want mijn bureau ligt (mede door een week griep) vol. Een office look niet nodig, vandaag mag mijn leren jogging redelijk casual ogen. Enige must: zwarte sokken. Draag ik sowieso meestal zwarte sokken, heb ik het een bekende beloofd. Ze kan zich niet over mijn outfit van gisteren met witte sokken heenzetten (zie ook mijn eerdere berichtje over witte of zwarte sokken in je sneakers).

Sjiek 1

Mijn lerenbroek van Storm & Marie draag ik met een geruite top van Stella Nova, sjaal die ik van vriendinnetje kreeg, vest van By Malene Birger (zie ook blog over wonen in By Malene Birger vest uit 2012), daar overheen een jas van de Zara, mijn vilten hoed, tas van Gucci en Nike sneakers Free Run 2.

Gerelateerde artikelen 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk

Meer artikelen over lerenbroeken uit de kast van Joy


Schermafbeelding 2015-03-02 om 18.22.23

Met dank aan Café Sjiek voor de foto’s. Bon appetit!

Ik kocht mijn lerenbroek bij Stijl Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van Storm & Marie.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *