Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 3: Jas van Ba&sh en yoga

Vandaag, zaterdag, dag 3 van 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk. Ik word vroeg wakker, lees de krant en drink een latte. Dan uitgebreid in bad, yoga, broodje bij Zondag en bio boodschappen. Heerlijk dagje en mijn Ba&sh jas matcht (hiep hiep hoera) nota bene ook nog met met yoga outfit.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-21 om 14.41.10

No need to tell you dat de foto’s zijn gemaakt na mijn yoga klasje. Hoe zen kun je zijn?!

Schermafbeelding 2015-03-21 om 14.40.281

Op de foto mijn Ba&sh jas van Beriozka Maastricht met wrap me up yoga top en legging van Urban Goddess. Daarbij mijn Nike’s Free Run 2 en can’t live without it metro tote van mijn geliefde MZ Wallace uit New York.

Valt me wel op dat ik de laatste tijd erg van de zwart-wit printjes ben. Zoals vandaag die yoga broek, natuurlijk die jas van Ba&sh, gisteren mijn zwart-wit print La Fée Maraboutée broekje en ook in de vorige reeks 5 dagen op een rij stond de zwart-wit print centraal.

Maakt mijn jas van Ba&sh je hebberig? Je krijgt nu 30% korting!

Tot en met 26 maart krijg je bij Beriozka in Maastricht, Scheveningen en Voorburg 30% korting op alle jassen en jacks met het codewoord ‘LovestoHave’. Op de website van Beriozka krijg je die korting ook met de code ‘jassen30’. Op overige stuks uit de zomercollectie geldt een korting van 10% in de winkels.

Eerdere blogs over 5 dagen in één en hetzelfde kledingstuk

PS: Wil je meer insight in mijn yoga avonturen? Komende week zal ik ze delen!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *