Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 3: Storm & Marie meets trenchcoat

Vandaag wil ik mijn blauwe, fluwelen jasje van Zadig & Voltaire combineren met mijn joggingbroek van Storm & Marie. Tot mijn irritatie verbazing hangt het niet in de kast. En dus kies ik voor een andere combinatie. Dag 3 van 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk: joggingbroek meets trenchcoat van Balenciaga in de regen.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-03 om 19.01.25

Wat is dat toch met die jasjes van Zadig & Voltaire? Mijn zwarte lievelingsjasje werd in een club gejat ben ik in een disco kwijtgeraakt. Nu blijkt mijn blauwe, fluwelen exemplaar niet in mijn kast te hangen. Fingers crossed dat het in Amsterdam in de kast hangt, maar ik vrees het. Zoals een vloek op mijn jasjes van Zadig & Voltaire lijkt te rusten, was dat ooit het geval met de sjaals van Kenzo. De oplossing? Gewoon geen Kenzo sjaal meer kopen.

Terwijl ik naarstig naar het blauwe jasje zocht, een berichtje dat een afspraak uitvalt. Das dan wel weer goed nieuws. Daardoor vandaag namelijk enkel afspraken in modeland. Gymschoenen dus een optie. Ik kies voor mijn veel te vieze witte, leren All Stars. Er was een tijd dat ik eigenlijk enkel op Converse liep. Zodra mijn paar vies begon te worden, kocht ik een nieuw paar. Maar nu ik vaker op andere sneakers loop, heb ik geen reserve paar witte All Stars meer. Vanavond dan toch maar even de wasmachine ingooien. Er ligt vast ook nog wel een paar van mijn dochter om af te soppen.

Schermafbeelding 2015-03-03 om 19.02.59 Schermafbeelding 2015-03-03 om 19.02.32

Vandaag, dag 3, mijn leren joggingbroek in combinatie met witte, leren All Stars, niet te verslijten coltrui van Oroblu, top van Diane von Furstenberg (eigenlijk ontworpen met de opening op de rug), trenchcoat van Balenciaga, regenmutsje (uhh, viltenhoed) van Bronté en oversized clutch van Viktor & Rolf.

Gerelateerde artikelen

In de reeks 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk

Ik kocht mijn lerenbroek van Storm & Marie bij Stijl Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen.

Met dank aan Simone van Nikkie voor de foto’s.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *