Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 4: Ba&sh jas met Guido Lombardi top

Dag 4 van 5 dagen op rij in jas van Ba&sh. Vandaag is laatste Tefaf dag. Samen met kids trek ik er op uit. Zegt Kirsten van Charlotte dat over-the-knee boots niet meer kunnen en vind ik dat eigenlijk ook, inspireerde Miriam me met haar look of the week. En daar ga ik dus. In jas van Ba&sh met over-the-knee model kaplaars van Prada en nieuwe top van Guido Lombardi.

Artikel begint onder de advertentie

Prima outfit ook om straks nog City Polo Maastricht te bezoeken. Vraagt enkel om de toevoeging van mijn vilten floppy hoed en klaar ben je.

Op de foto jas van Ba&sh. Daarbij mijn over-the-knee Prada laarzen (zeg maar gerust lieslaarzen) van heel wat seizoenen terug. Een 7 For All Mankind jeans en clutch van D&G (beiden heel wat jaren oud). En mijn nieuwe so happy met je blauwe zijde top van Guido Lombardi (net als mijn jas van Ba&sh gekocht bij Beriozka in Maastricht).

Wil jij ook zo’n jas? Bij Beriozka (scroll naar beneden voor winkelinformatie) ontvang je tot en met 26 maart 30% korting op alle jassen en jacks. Op overige kleding zomercollectie ontvang je 10%.

Eerdere blogs 5 dagen op rij LovestoHave

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *