Maastricht magazine >
fashion

Dag 4: Filippa K jurk met Ferragamo riem

Die vraag zag ik aankomen. De vraag of ik mijn jurk tussentijds ook was. Het antwoord is ‘nee’. Maar uitwapperen of luchten laat ik mijn jurk wel. En bovendien draag ik er een shirtje onder. Dit is dag 4 van 5 dagen op rij in Filippa K jurk. Vandaag met riem van Salvatore Ferragamo.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-04-08 om 10.43.09

Op de foto bij de Reinaert Kliniek in Maastricht. Daar bracht ik de ochtend samen met mijn dochter door. Niet zonder reden. Een MRI-scan van haar knie staat weldra op de planning.

Vandaag mijn jurk met daaronder een t-shirt van Wolford (maar die zie je niet en dat is ook de bedoeling – maar dan weten jullie dus dat k niet 5 dagen in hetzelfde kledingstuk loop te zweten), panties van Wolford, hakken van Prada en riem van Salvatore Ferragamo. Ik vind de jurk een mega succes met die riem en dat terwijl ik die riem al jaren heb. Ik vermoed dat ik de jurk dan ook vaker met mijn Salvatore Ferragamo riem zal combineren dan met de ceintuur die erbij zit. Hoewel, nu ik de foto’s goed bekijk…, zie ik dat de Filippa K jurk met de oorspronkelijke ceintuur net iets langer is dan met deze riem en dus voor sommige gelegenheden beter geschikt.

Schermafbeelding 2015-04-07 om 15.29.57

Links tuniekjurk van Filippa K van lichte crepe, rechts mijn zwart-blauwe Filippa K jurk zoals ik deze ook op de eerste dag combineerde met Hogan enkellaarsjes

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Filippa K. Je kunt de zwart-blauwe jurk natuurlijk ook online shoppen. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van verkoopadressen van overige merken.

Gerelateerde artikelen op LovestoHave

Eerdere 5 dagen op een rij

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *