Maastricht magazine >

 
fashiontips

Dag 4: Flare, street camouflage & zilver

Dag 4 van 5 dagen in zwarte flare jeans. Overdag met street camouflage shirt van Joelle Boers. ’s Avonds in mijn Zara broek naar een gold & silver birthday party. Big hair! Big fun! Lange leve de jarige en lang leve DJ Mathon in da house!

Schermafbeelding 2015-06-07 om 10.00.43

Niks fashionable late, maar very early at the party in zwarte flare, sandaal-slipper Valentino, top Minimum (zie ook dag 2 in flare), clutch Abbacino en zilveren vest van Just Cavalli

Op zaterdag, dag 4 van 5 dagen in zwarte flare denim, overdag Maastricht en ’s avonds een feestje. Twee outfits dus. Op vrijdagavond is mijn haar geëxplodeerd op weg naar huis in een code weet niet welke kleur regen en onweersbui. MIjn liefde loves mijn big hair. Ik besluit het vandaag zo te laten. 

Schermafbeelding 2015-06-07 om 10.01.30

Ontbijten bij Take 5 op zaterdag met de hondjes aan mijn Valentino sandalen en in shirt van Joelle Boers

Om overdag niet teveel op te vallen met mijn big hair, kies ik voor mijn street camouflage shirt van de Maastrichte printdesigner Joelle Boers. Ik ken Joelle Boers al een tijdje en ik vind haar ontwerpen prachtig en het mens stoer. Ik draag het t-shirt echter zelden, doordat het door mijn dochter is ingepikt.

’s Avonds een feestje van een vriendin die 50 wordt. Dresscode is iets gouds of zilvers. Ik kies voor mijn zilveren Just Cavalli vest. Wat een top feestje. Maar de vriendin is dan ook top, net zoals die te fijne DJ Mathon die draait.

Terwijl ik dit berichtje schrijf, is het alweer zondag. Vandaag dag 5 en dus de laatste dag van 5 dagen op rij in zwarte flare. Tot nu toe gaat het me makkelijk af. Nu bedenken wat ik vandaag bij mijn wijdepijpen denim aantrek naar die babyborrel en naar de borrel bij Marres, Huis voor Hededaagse Cultuur in Maastricht.

Schermafbeelding 2015-06-07 om 10.01.58

Wil jij die flare van de Zara ook? Je shopt de flare denim hier.

Ook lezen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *