Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 4: Leren joggingbroek met hakken

Dag 4 van 5 dagen op rij in een lerenjogging van Storm & Marie. Het zat er natuurlijk aan te komen. Na 3 dagen op gymschoenen, vandaag een hak bij mijn lerenbroek.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-04 om 15.08.53

Het is wel duidelijk dat die broek zich te makkelijk laat combineren met sneakers. Vandaag kom ik daar echter niet mee weg. Verschillende zakelijke afspraken, zoals een Vriendenlunch bij Marres en een meeting van Aiesec.

Marres is mijn favoriete cultuurinstelling in Maastricht. Het Huis voor Hedendaagse Cultuur is gelegen in een te prachtig pand nabij het Vrijthof. Een soort van het best bewaarde geheim van Maastricht met artistieke experimenten en tentoonstellingen. Zintuigelijke kunst, steeds weer recht in mijn hart. Bovendien is de tuin met de wijntjes en het te lekkere Libanese eten van Marres Kitchen een hotspot. Samen met de directeur van Marres vatte ik afgelopen zomer het plan om een Vriendenclub op te richten. Om Marres te behouden en dit bijzondere cultuurgoed breed uit te dragen.

Schermafbeelding 2015-03-04 om 15.05.54 Schermafbeelding 2015-03-04 om 15.05.31 Schermafbeelding 2015-03-04 om 15.10.08 Schermafbeelding 2015-03-04 om 15.08.16

Net als Marres zit ook Aiesec in mijn hart. Aiesec is de grootste internationale studentenorganisatie, opgericht om cultuurverschillen te overbrugen. Dat doen ze door tal van uitwisselingsprogramma’s, zoals stages in het buitenland. Ik zit in de Adviesraad van Aiesec Maastricht. De energie van werken met studenten te gek. Bovendien spreekt ook de interactie met de andere leden van de Adviesraad me aan. Een aantal kom ik ook zakelijk met regelmaat tegen. Het is inspirerend om zo nu en dan op een hele andere manier met ze te interacteren.

Genoeg over mijn agenda, de dingen die ik doe en die mij drijven. Vandaag mijn lerenbroek van Storm & Marie gecombineerd met hakken van Prada (klik hier voor a closer look). Daarbij een kantentop van Daily Couture en groen vest van mohair met 3/4 mouw van By Malene Birger. Groen is en blijft nu eenmaal mijn lievelings kleur.

Eerder in 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk

Ik kocht mijn lerenjogging bij Stijl Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van Storm & Marie.

Foto’s in de tuin van Marres. Helaas geen zon. Dat is wat je krijgt als je je outfit realtime fotografeert.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *