Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 5: Donderdag 3x verkleed in Filippa K

Verslag van donderdag: dag 5 van 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk. Een dag waarop ik me een paar verkleedde, maar de Filippa K jurk bleef aan. Lees hier waarom. (Duh – niet waarom de jurk aanbleef, wel waarom ik me verkleedde).

Artikel begint onder de advertentie

’s Ochtends afspraak bij Leny Mathiz in verband met detoxen en daarna een zakelijke afspraak. Ik kies voor mijn Filippa K jurk in combinatie met een riempje van I guess Strenesse (maar kan ook Hugo Boss zijn) en pumps met strik van Prada. Mijn lievelings pumps. Op de foto helaas niet heel goed te zien. Maar je hebt ze al vaker voorbij zien komen, zoals met mijn geruite Designers Remix pakje bij viering 200 jaar Koninkrijk.

Dag5

Afspraak bij Leny Mathiz in prachtige Withuishof te Maastricht

Daarna zie je me met slippers van Tkees. En dat terwijl het pas vandaag Rokjesdag is en dus niet gisteren al. Ik had die slippers echter in mijn tas gestopt en mijn 24H Tods tas er ook nog bij uitgezocht. Voor na mijn bezoek aan de pedicure. Hele fijne pedicure trouwens. Dat is als je net even iets meer wilt dan een lakje. Maud van Pedi Pro in Maastricht is bovendien relexed, wel zo fijn!

Schermafbeelding 2015-04-10 om 13.35.16

Over de keitjes in Maastricht na bezoek aan Pedi Pro voor pedicure, no shame, no shame

Dankzij mijn slippers kan de nagellak rustig harden. Echter toch best wel koud. Geen zakelijke afspraken meer en besluit Prada pumps te verruilen voor mijn cowboylaarzen. Dat is en blijft toch echt dikke vette liefde. Daarbij mijn spijkerjasje. En dan realiseer ik me dat deze combi eigenlijk best veel doet denken aan mijn Acne broekpak met spijkerjasje en cowboylaarzen. Blogje stamt al uit 2013. Ben best wel stijlvast, merk ik steeds vaker.

Eerdere 5 dagen op een rij

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *