Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 5: In #woolweek Acne trui naar TedX

Dag 5 van 5 dagen in wollen trui van Acne. De finale valt heel toepasselijk in de #woolweek. In mijn wollen trui bezoek in TedX Maastricht.

Artikel begint onder de advertentie

Vandaag dag 5 van 5 dagen op rij. De laatste dag alweer. Wat gaat dat toch steeds snel. En hoe grappig is het om een soort van stramien te ontdekken. Ik begin de week steeds vol enthousiasme. Op dag 3 ben ik mijn kledingstuk dan even beu. Daarna gaat het vanzelf. Vaak heb ik zelfs zin om er een dag 6 aan te plakken.

Schermafbeelding 2015-10-12 om 14.51.58

Mijn Acne trui sluit aan bij #woolweek

Vandaag is mijn knitwear trui-jurk extra toepasselijk. De Wool Week is namelijk begonnen. Het is de 4e editie. Van 12 tot en met 18 oktober speelt wol de hoofdrol in modeland. Meer weten over de Wool Week, check de campaign for wool website.

Acne trui TedX Vrijthof

In knitwear naar TedX Maastricht

TedX Maastricht staat op het programma. Dat betekent casual. Mijn Stan Smith met trui van Acne te makkelijk. Had ik ook al op de eerste dag onder de heerlijke parka van Acne aan. En dus daag ik mezelf uit. Ik twijfel geen seconde: vandaag gaan mijn Sendra boots aan met lange rok. And I like it!

De meester der liefde spreekt

Een nog veel grotere like is dat ik Jan Drost on stage mag aanschouwen. Jan is de meester van de liefde. Zelf besloot ik een jaar geleden (nadat ik al 2 jaar de liefde bestudeerde) om me als communicatie-adviseur te specialiseren in de liefde. In echte verbinding. Het is mijn droom om als organisaties aan te moedigen tot werken vanuit het hart (voor wie het niet wist: LovestoHave.com is niet mijn full-time job, het is een uit de hand gegroeide hobby – een te leuke overigens). Het is vanwege deze liefdesdroom dat het een cadeautje is om Jan te ontmoeten. Hij inspireert me op mijn weg naar de liefde.

De week op een rij  is als het feest der herkenning

Begaf ik me gister redelijk anoniem in mijn groene trui aan de grachten, is het vandaag het feest der herkenning. Zo ontzettend leuk als mensen de trui zien, willen voelen en je outfit keuren. Te grappig om te merken hoeveel mensen me op LovestoHave.com volgen (thanks guys). Te leuk als ze zich realiseren dat ik de trui echt 5 dagen draag. Makes me smile!

Week lang in Acne trui

Zin in een wollentrui van Acne? Check out de website van Acne Studios. Ik kocht mijn trui bij La Neuvième Paris. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van Acne Studios.

En de fotocredits: Voor de foto in de rij gaan die naar één van de o zo hartelijke TedX hosts. Foto op de trappen is gemaakt door Daniëlle de Mol Moncourt. Zij is in Maastricht een fashion partner in crime.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *