Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 5: In zijden shirt met M by MJ bag

Dag 5: In zijden shirt met M by MJ bag

Tja, het weer zit niet echt mee voor 5 dagen op rij in zijden shirt. Aan de andere kant waait het vandaag dan wel enorm, maar is de wind warm. Bovendien roept mijn dochter dat mijn zijden blouse met broek van Banana Republic een pyjama is en dus uiterst geschikt voor bij de haard met thee of rode wijn.

Artikel begint onder de advertentie

Pyjama look met zijden shirt en broek van Banana Republic

Met mijn shirt was het liefde op het eerste gezicht. Al zeker zo blij maakt de broek mij. Samen met mijn blouse en wanneer gedragen met hakken de transformatie tot jumpsuit. Zonder hakken en met sneakers sportief en eigen. En ik kijk nu al uit naar het eerste zomerse moment waarop ik mijn broek met wit shirt en slippertjes kan dragen. Maar goed, ik hou dan ook van de pyjama look (zie ook blogje pyjama pak van Six Ames uit 2014).

De bloggers favorite van Marc by Marc Jacobs

Te blij ook met mijn Marc by Marc Jacobs bag (zie ook blogje dag 2 week op rij in zijden shirt van Banana Republic). Ik kocht de Q Mini Natasha crossbody tas bij Aim. Ze reageerde: ‘Ah, de bloggers favorite.’ Dat doet Aimée zo goed. Ze spiced mijn aankopen altijd met een catchy toevoeging. Geeft een item daarmee een eigen gezicht.

Items en verkoopadressen

Morgen deel ik alle 5 mijn outfits van de afgelopen week op rij. Tuurlijk hoop ik dat je jouw favoriet dan met mij deelt. En mocht jij verliefd zijn op de bloggers favorite de Q Mini Natasha van Marc by Marc Jacobs, die kocht ik dus bij Aim in Maastricht. Scroll naar benenden voor overige verkoopadressen van Marc by Marc Jacobs.

Ook lezen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *