Maastricht magazine >
fashiontips

Danielle Vroemen bij Stijl Wyck

Danielle Vroemen bij Stijl Wyck

Tijdloos en minimalistisch, dat zijn de sieraden van DV jewellery. Je hebt de geometrische juweeltjes misschien al eens gespot in ELLE of LINDA. Ook buitenlandse moderedacties als de Britse Glamour en Harpers Bazaar hebben oog voor het werk van Danielle Vroemen. De kracht van de sieraden zit ‘m in de eenvoud. Inmiddels zijn er vijf verschillende collecties, allemaal met eigen verhaal.

Artikel begint onder de advertentie

_JOP0771LovestohaveWEB1

De sieraden van Danielle op een vest van By Malene Birger: links een ring uit de ODY collectie, daarnaast oorbellen en een ring uit de GEOM serie.

Eén van de collecties draagt de naam ODY, waarbij Danielle zich liet inspireren door de film ‘A Space Odyssey’. Het is een serie waarin verschillende materialen en technieken samenkomen. Een andere serie is GEOM, gebaseerd op het eeuwenoude werk van de Griekse fliosoof en schrijver Plato.

Niet alleen wat haar sieraden betreft, maar ook in haar kleding heeft Danielle heeft een eigen stijl. Een gezicht naar de buitenwereld toe is belangrijk voor Danielle als ontwerpster. Een eigen gezicht is ook wat ze in winkels zoekt. Stijl Wyck is daar een goed voorbeeld van. De ontwerpster komt er graag omdat deze winkel aan de Wycker Brugstraat in Maastricht net even anders is dan een filiaal van een doorsnee keten. Bovendien sluiten het minimalisme van de Scandinavische mode en het gebruik van kwalitatieve materialen naadloos aan bij het gedachtegoed van DV jewellery. Daar komt nog eens bij dat Chantal Peeters, eigenaresse van Stijl Maastricht en Stijl Wyck, voor Danielle een inspirerend voorbeeld van jong ondernemerschap is.

_JOP0759LovestohaveWEB1Danielle gestyled door Chantal. De jurk en hakken zijn van By Malene Birger

Foto boven: Danielle struint de rekken van Stijl Wyck af

Naast vaste verkooppunten in binnen- en buitenland is DV jewellery op het moment verkrijgbaar in vijf verschillende pop-up stores, waaronder die van FASHIONCLASH. De ontwerpster neemt dan ook deel aan het Ontwerper/Ondernemer project van de gemeente Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *